Stranica 9 od 31 PrviPrvi ... 789101119 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 401 do 450 od 1516

Tema: Potpomognuta u Vinogradskoj

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

meni se cini da ovaj vikend nisu gore... tako sam nesto danas nacula kad su sestre pricale na telefon.

inace, ja prezivjela punkciju bez ikakvih ljekova i moram priznat da mi je bas to ok, cak mi je vise grozno ono pranje prije punkcije nego sama punkcija... a i poslije je super... samo sam se spremila i ode ja doma. sad malo osjetim jajnik tu i tamo, ali nista posebno.
    da, imamo js! sutra zovem da pitam kakva je. a u meduvremenu (od utorka) se jos jedan folikul pojavio na lijevom jajniku... tako da su mi ipak 2 punktirali.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Zeena, super za bezbolnu punkciju! Ma Tomić je zakon za punkcije! Nego, znači imala si 2 folikula u prirodnom ciklusu i 1 jajnu stanicu? Držimo fige za sutra!!!

Arkica, odgađamo kavu za idući vikend ~~~~~~~~~~~~~ za lijepu betu danas. Gdje vadiš?

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

da, imala sam 2 folikula... s tim da jednog nije bilo tu u utorak pa je do danas fino narastao do 15 mm (u njemu nije bilo nista 100 %)
    da i zaboravila sam reci, endo je bio danas 9 mm sto je po mojoj skromnoj procjeni super.
    i da, naravno da se nisam sjetila pitati za utrice (prebrzo sam pobjegla jer se mm zurio na posel) ... ali pretpostavljam da bi trebala danas uzimati? u svakom slucaju nemogu skoditi, jel da? i andol?

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Od danas do transfera 3x1 utrić oralno + andol 100.

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

jedino me muci kaj ako nebude transfera...
    sad me budu opet ti utrici uspavali... popijem i onesvjesti me.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Zeena, pa vikend je pred tobom, nek te onesvijeste Zašto ne bi bilo transfera?!

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Zeena, i meni je dr. zaboravio reći za terapiju do transfera (KOJEG ĆE BITI; ). Samo se ti onesvijesti;

Ja u 15h vadim betu u "Suncu",

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ja jos uvijek drzim sve opcije otvorene... mozda nije js zrela,a mozda se ne oplodi... u svakom slucaju budem se onesvjestivala 3x dnevno...
    arkice, sretno jos danas... javi nam!
    aurora, kako si nam ti danas?

Vaka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa Vidi poruku
    Zeena, super za bezbolnu punkciju! Ma Tomić je zakon za punkcije! Nego, znači imala si 2 folikula u prirodnom ciklusu i 1 jajnu stanicu? Držimo fige za sutra!!!

Ovo "bezbolno" me jako veseli

Arkica, odgađamo kavu za idući vikend ~~~~~~~~~~~~~ za lijepu betu danas. Gdje vadiš?
    Da "bete" svima budu uskoro "bebe" ~~~~~~~

Pozdrav

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Arkica, jel stigla beta? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zeena ~~~~~~~~~~~~~~~~ za oplođenu jajnu stanicu sutra!!!

Vaka, jesi išla na razgovor?

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

469;

AuroraBlu, kako si? Koliko još?

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ajme koja beturina, Arkica!!! Pa trebala je biti oko 300.

Ja još 10 dugih dana... I dalje ne osjećam baš ništa, nisam čak ni napuhnuta, samo su mi malo (.)(.) uvećane, što je normalno za 2.dio ciklusa. Čak me ni jajnici ne štrecaju, ništa ništa... eto, uopće nemam osjećaj da se nešto unutra događa.
    bila sam na bolovanju još ova 3 dana, sljedeći tjedan idem radit pa će mi brže proć.

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

arkice čestitam
    kinki jako mi je žao zbog svega što ti se dogodilo, užasna situacija, ja mislim da bi nekog ubila da mi se takvo što dogodi... Jako mi je žao, drži se

Aurora, zeena, za sve vas cure~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

arkice!
    beta je ooodlicnaaaa!
    Gabi

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Arkica, koja betaaaa !!! Trudnice naša !
    Zeena držim fige za sutra da ti jave da ćeš imati transfer .

venera21 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Evo i ja bila dans gore. Nakon klomifena 2 folikula, 15 i 9 mm, endometrij samo 5 mm??? Cure jel to pretanko za 8.dan?

Zeena, bravo za js ) . Znači nije jako boljela punkcija? Kakvo pranje prije punkcije? Nisam još bila na punkciji, pa ne znam....

Da, da ludi su ti utrići: mene su tak omamljivali, vrtilo mi se toliko da nisam mogla ni auto voziti 2 tjedna!

venera21 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

A di su moji postovi nestali???

Svim curama malo

Vaka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Čestitam Arkici!

AuroraBlue [QUOTE]
    Ja još 10 dugih dana... I dalje ne osjećam baš ništa, nisam čak ni napuhnuta, samo su mi malo (.)(.) uvećane, što je normalno za 2.dio ciklusa.
    Brzo će to...
    Razgovor nam je ovaj pon. Nadam se da će se nešto stvarno početi događati, za sada samo teorija i nalazi
    Posljednje uređivanje od Vaka : 13.03.2010. at 00:56

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

arkice, čestitam! ako želiš javi na Odbrojavanju, cure će se veseliti s tobom.

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

moja micica je bila zrela i lijepo se oplodila! i transfer je u pon! ja sretna ko malo dijete!
    sad budem mogla ici dalje spavati jer sam se probudila prije 7 valjda od iscekivanja...

venera, nemoj se brinuti, ako bude pretanak dati ce ti nekaj za debljanje... a kaj se pranja tice budes vidila... nije nista strasno samo je malo neugodno (ali sto uopce moze biti ugodno kad se prcka po dolje... )
    Vaka, ma i mene su ti nalazi izludivali... kad krene je super...

cure svima

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Bravo Zeena !!

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Zeena, bravo!!! Krenulo je....

Cortina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Zeena bravo

Arkice cestitam, prava beturina !!! ja u pon. jos jednom moram ponoviti, pa javljam i dogovaram prvi pregled, cula sam se s dr. jucer pa je tako rekao. Drzite fige da i meni bude dobra

p.s. meni postovi kasne jer sam nova pa svaki post moraju odobriti moderatorice , zato se pojavljuje sa zakasnjenjem, al jos kratko pa su moci normalno komunicirati

venera21 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Zeena,

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Bravo Zeena!!!

Venera, meni je npr.to pranje sasvim ok, nije mi neugodno. Tako da ti je sve to individualni doživljaj

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Cortina, sretno sutra!!!

Jel imaš kakve simtome?

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Čestitke Arkice i Cortina
    Zeena,sretno sutra na transferu!!!
    Ja sam dobila novi protokol,idemo na stimulaciju-Suprefact i menopure..
    Odlučila sam se sama pikati-pogledala sam puno filmića o tome i to više puta..
    I još ću ih sigurno pregledavati...
    Nadam se i da ću uspjeti..
    Inače,jel mi može netko reći da li menstruacija nakon klomifena dolazi normalno ili kasni-ili urani!!!
    Čisto da se znam pripremiti..

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

arkica

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

dobro jutro!
    hvala vam cure!
    ja sad vec jedva cekam da odem gore po mrvicu... nadam se da je sve dobro i da se lijepo dijeli.
    cortina, znala sam da ima neka kvaka zasto ti postovi kasne... ja sam vec mislila da sam prolupala (ili ja ili forum ..
    mia, definitvno pikanje same sebe nije nikakav problem... meni je samo prva pikica bila pod panikom kako cu ja to (i ruke su mi se tresle i bilo je mjehurica i svasta), a poslije toga sam bila s pikicom gotova za pol minute... i nemas tu sto previse fulati.

FionaM avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Evo da i ja prijavim novosti:
    dobila sam jednu js, koja se oplodila i vraćen mi je jedan 4-stanični zametak. Prvo sam bila tužna jer sam dobila samo jednu js, onda sam bila sretna što se oplodila, a onda sam opet bila malo razočarana što je 4-stanični. Ipak, mislim kako nema pravila i treba se nadati najboljem. Uostalom, čini mi se da je i Arkica imala jedan 4-stanični i na kraju je ispalo sve super. Eto, sad mirujem, a MM je moj kućni rob
    Zeena, sretno danas.
    E, da, htjela sam vas pitati, obzirom da mi je ovo bio prvi ET, jel' baš moram piti Normabel ili mogu i bez toga?? Ja nekako ne bi ako ne moram....
    I nikako da skužim gdje su smajlići !!??

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ma odlično je to FionaM .
    btw, za smajlić moraš kada odgovaraš stisnuti opciju "Idi na Napredno" i onda će ti se prikazati smajlići koje možeš birati.

Zeena sretno danas!!
    Posljednje uređivanje od Marnie : 15.03.2010. at 10:52

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Fiona, slobodno se ti veseli svom 4-staničnom mališanu, jer - pravilo je da pravila nema!

Arkica, kako se osjećaš?

FionaM avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Marnie i AuroraBlu, hvala na podršci....
    Zaboravila sam vam reći da je danas na 2. programu HTV-a u 15:30 emisija Etika: Medicinski potpomognuta oplodnja. Možda bude nešto zanimljivo

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Arkice draga bravo jako smo nas dvije vesele radi tebe
    Zelim ti da imas pravu skolsku trudnocu kao sto ju ja imam i da osluskujes svoje tijelo i ne slušaš previše sastrane UZIVAJ u svakoj sekundi.....

Curke frendica me trazi broj od 5 kata vinogradska please

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Nikolinica, drago mi je da imaš školsku trudnoću! Uživaj! Jedva čekam da ti se pridružimo, sve po redu odavde...
    A broj je: 3787-689

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Draga Aurora ja JEDVA čekam da mi se pridruzite ali najiskrenije. Ja sam prekosutra gore na ulz jos netko????
    Arkice joj bas mi je drago još jednom

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

eto mene. mrvica vracena a ne znam kakav je zametak jer mi je biolog rekao da je super i da lici na mene.
    jos sam si jednom potvrdila teoriju da mi trasfer nije nimalo bezbolan, opet mi je morao diletirati (valjda sam dobro zapamtila izraz ) uz komentar da ko da me netko zaljepio dolje sa superljepilom.
    eto toliko od mene... idem sad malo odmarati... danas cekam da me muzic dvori...

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Zeena, a joj, baš mi je žao da ti je tako bolan transfer. To je stvar anatomije valjda. A kako ti je bilo na punkciji?
    Meni je sad prvi put rekao kakvi su zameci po stanicama.

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Nikolinica, stvarno se nadam da ću i ja tvojim stopama. U petak idemo na prvi UZV. Tko tebi prati trudnoću?

Fiona, da i ja sam imala četvorostanični. Samo se ti opusti.

Inaće, ja sam bila o.k. do danas. Od danas sam strašno, strašno zivčana. Sad sam stavila utrogestane pa ću biti mirnija.
    A sise rastu; )))

Zeena, sretno!!! Aurora, još malo!!!

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

arkice, nemoj biti zivcana... lijepo se smiri i uzivaj!
    aurora, kad usporedujem punkciju i transfer, punkcija mi je daleko bezbolnija... pogotovo poslije... danas me je boljelo cca 20 min nakon transfera. ma istrpiti cu ja sto god treba, samo da se primi... nadam se da cu sve ovo brzo zaboraviti...

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Bok cure,ja sam nova na forumima i u MPO al po godinama jedna od onih koju bi nazvali "starija gospodja"da je vidite kako sjedi u cekaoniNemam iskustva sa bolnickim lijecenjem neplodnosti,bila sam do sad u privatnika neuspjesno.Danas se narucila u Petrovoj za konzultacije i prvi pregled koji ce biti za 10 ak dana,a stavili bi me na listu za postupak u 9. mj.eventualno.Kad bih to isto napravila i u Vinogradskoj,koliko se ceka na postupak s obz,da svi pricate ovdje da i nisu neke guzve na vasem odjelu?Jel ima neka curka koja je nedavo krenula da mi objasni svoje pocetke..

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Da ne mislite da sam pala s marsa slucajno,svjesna sam situacije u drzavi i zdravstvu,ali stekla sam utisak da vas u Vinogradskoj brze ubacuju u postupke(citajuci ostale forume).Zato pitam.

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

U Vinogradskoj ćeš brže doći u postupak. Sretno!!!

FionaM avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Sela, dobro došla...
    U Vinogradskoj nisu velike gužve. Ja sam na prvom razgovoru bila sredinom siječnja, a sad već doma mirujem i nadam se da će se moja mrvica primiti.
    Na prvom razgovoru ćeš dobiti popis pretraga koje morate obaviti ti i TM, od vađenja hormona do pravnog i psihološkog savjetovanja. Meni je za to trebalo manje od mjesec dana, jer mi je na dan prvih konzultacija bio 1dc, a i sve sam hormone vadila u privatnom laboratoriju.
    Inače, moguće da će u travnju i svibnju doći do zastoja u postupcima, jer kako sam čula našeg biologa neće biti jedan dio 4. i jedan dio 5. mjeseca, a još uvijek traže zamjenu za njega. Ali to će ti sestre objasniti kad ih nazoveš. Broj ti je 01/3787-689.
    Sretno!

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Arkice, imaš pp

Zeena, kako se osjećaš? Ja sam sva nikakva... imam osjećaj da se ništa ne događa "unutra"... jutros me štrecaju jajnici, a trbuh skroz plosnat, ni malo napet

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

AuroraBlu, ne trcati pred rudo, pozitivne misli... rekli smo da simptome ionako nemozemo gledati kad svaki moze znaciti i jedno i drugo. stoga nema veze kaj ti je trbuh plosnat i sto osjetis jajnike... ja sam od jucer tako napuhana od utrica da mi se muzic navecer smijao da izgledam ko da sam pojela loptu (a definitvno je bolje proci bez tog osjecaja ako ne moras... nema to veze s trudnocom). a danas bi samo spavala... to je vjerovatno zato kaj sam presla na bezkofeinsku kavu. U svakom slucaju sam ok, danas jos malo vise u horizontali, ali od sutra sve skoro normalno...

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Hvala Fiona,Hvala Dodirko.Pozdrav Aurora!Evo ja na poslu pa ne stizem na forum.Aurora,ti plosnata a ja uniformu ne mogu zakopcat,sve me sramotaNisam nesto pozitiva al danas ni tolika negativa kao jucer.Valjda ne stizem mislit na svoj status.Ja stalno pricam svom trbuscicui uopce ne mogu zamislit kako cu se osjecat ako beta bude negativna i shvatim da sam mu pricala praznom

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Sela, eto zašto treba uvijek imati trbuh pun

Vaka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Drage moje, dolazite li na kavicu u četvrtak?
    Nekako mi je uvijek draže razgovarati uživo

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Drage moje, evo da prijavim i treći neuspjeli pokušaj AIH . Ali, ugurali su me u srijedu na konzultacije pa možda opet uskoro krenem s postupkom, ovaj put nadam se, konačno sa IVF-om.

Stranica 9 od 31 PrviPrvi ... 789101119 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •