Pokazuje rezultate 1 do 50 od 62

Tema: Emisija Etika:Medicinski potpomognuta oplodnja u 15:30 HRT2

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Zaboravila sam dodati da moja prijateljica koristi Billingsovu metodu kako ne bi imala više djece jer je aktivna vjernica ( kad je plodna sluz nema hopsanja ) pa će ih ipak za koji dan imati ravno petero ( naravno ne odjednom ). Da me se pogrešno ne razumije, dječica su preslatka i jaaako ih volim, ali eto metoda nije baš nešto kontraceptivna ni reproduktivna........

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Emma Maria prvotno napisa Vidi poruku
    Zaboravila sam dodati da moja prijateljica koristi Billingsovu metodu kako ne bi imala više djece jer je aktivna vjernica ( kad je plodna sluz nema hopsanja ) pa će ih ipak za koji dan imati ravno petero ( naravno ne odjednom ). Da me se pogrešno ne razumije, dječica su preslatka i jaaako ih volim, ali eto metoda nije baš nešto kontraceptivna ni reproduktivna........

Probala sam i ja tu metodu i di me dovelo? Nigdje jer nisam nikad ostala trudna. Ovulacije nemam, sluzi nemam i šta ja imam od te metode? Ma gluposti s kojima se netreba niti zamarati.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ispravak : prijateljici je zapravo ispala reproduktivna, a ne kontraceptivna kako si je zamišljala - ali ona nema problema s neplodnosti.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Emma Maria prvotno napisa Vidi poruku

o da, i ja sam se nje sjetila, ona je stvarno dobar primjer uspješnosti metode
    a možda samo krivo zbraja

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Nevjerovatno. Mogli su letak nazvati i "Dobro došli u srednji vijek".
    Žalosna je istina da puno ljudi povjeruje takvim glupostima, pogotovo kada se radi o manjim sredinama.
    Baš me zanima po čemu je inseminacija smrtni grijeh, upravo zahvaljujući njoj i dr. na VV očekujem svog prvog i nadam se ne posljednjeg anđela.
    I upravo zahvaljujući inseminaciji osjećam se BLAGOSLOVLJENO, a ne grešno.
    Dvije godine mjerenja svega i svačega, od bazalne temp. do promatranja sluzi nije me dovelo nigdje.
    Puno sreće svim trudilicama, s ovakvim zakonom biti će nam potrebno.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Protiv CPPAa bi trebalo podici tuzbu - svjesno daju krive informacije.
    Prepretuzno i sramotno. Jos se pitam otkud Crkvi petljati se u obiteljskom zivotu jer o njemu nemaju pojma. Fuj

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •