marti_sk mene slobodno mozes staviti u femarke....danas sam krenula.....
ginger ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
snekice za sutrasnju punkciju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~sretno~~~~~~~~~
marti_sk mene slobodno mozes staviti u femarke....danas sam krenula.....
ginger ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
snekice za sutrasnju punkciju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~sretno~~~~~~~~~
AuroraBlu,~~~~~~~~~~~~~~~ da te prevari taj tvoj lažni predosjećaj menstr.!
Crvenkapice,opet u akciji, bravo,draga, pravi si borac~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i sretno jer jedan mora biti dobitni!
Svima koji nešto rade i čekaju, a ima ih puuuno ~~~~~~~~~~~!
Drage moje suborke, u ovom prirodnom do punkcije nije došlo tako da smo opet na početku... A šteta, jer kaže dr. da su bila dva jajašca...Ali mi ne stajemo nego idemo opet u prirodni u 04/10. A i ako to ne upali, onda još jedan prirodni, pa stimulirani u 09/10 (već na listi). Šmrc...
Svim čekalicama punoi puno
...
svim curama puno puno,pozitvnih misli i molim se svaku vecer za sve vas~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i neka sto prije dodete do svojih velikih beta,
Ja po običaju nisam dočekala vađenje bete, bilježim još jedan neuspjeli pokušaj... Utješno je to što se stvarno nisam previše nadala- AIH , pa još u prirodnom ciklusu, ma-dajte, molim vas... nadam se da ću uskoro u IVF, koji će mi dati više šanse, ne da mi se više ovo...
Sneki, Majoni cure žao mi je~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da već sljedeći pokušaj bude bingo!
![]()
Sneki, Majoni da već sljedeći put bude dobitan~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ginger evo čarobnih vibrica za tebe i tvoje čudo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima najveći cmooook od malenog i mene
andrejaaa za tvoje malene da brzo narastu i dođu kući
mi nešto prehlađeni pa smo u komi zadnjih dana
pinky, rozalija cure
Snekica, MAJONI, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sljedeći pokušaj.
Ginger, napeto pratim i još malo vibram ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
andrejaaa, tek sad vidim da si rodilapa šaljem čestitke, a za veličinu ne brini. I moje curice su bile sličnih dimenzija, to se nadoknadi za par mjeseci.
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Snekica, MAJONI![]()
Ordep ~~~~~~~~~~ za miceka
i hvala vam na vibrama, do sada su djelovale![]()
andrejaaa moja carica je rođena u terminu pa nije bila baš puno veća
i kako PAM kaže, nadoknade to oni za koji mjesec
![]()
Ginger ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~
Andrejaaa ... čestitam(tek sam sad vidjela ovu lijepu vijest)
Ginger ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Posljednje uređivanje od gričanka : 17.03.2010. at 00:19
dobro jutro svima, kuham i nudim razbuđujuće napitke
svima šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba
tužnicama
svima pozdrav i![]()
Snekice i Majoni,baš mi je žao...
Ginger evo još ~~~~~~~~~~~~~~~
svima šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i veeeeeliki cmok!
Ameli hvala na kavici, baš mi treba...
svim čekalicama svega i svačega ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ginger evo i mene ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Evo morskih vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~
~~~~~ za velike BETE
![]()
![]()
Vesnare,Bublice,AuroraBlu,Mimek,Kikla,Ines,Fatamorgana,Tužna,Mayice i svim ostalim slučajno izostavljenim čekalicama bete~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
Malo sunčanih vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~za sve čekalice bete i postupaka!!!!!![]()
Evo da javim,ja danas krenula sa folikulimetrijom pa možda će biti nešto i od odmrznutih stanica
svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za kaj vam god treba![]()
svima iz sunčanog Splita i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve cure u postupku i čekalicama puno strpljenja i optimizma
i mamama i nihovim bebicama vellllikiii cmoooook
Romanica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješan postupak!![]()
Romanice, ~~~~~~~~~~~~~~~~~ puno sreće u postupku, da bude dobitni!
Svima![]()
hvala mare!
i ja šaljem svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Snekica žao mi je... ~~~~ da slijedeći put bude više sreće
Svima ~~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba!!
Posljednje uređivanje od Blekonja : 17.03.2010. at 20:12
snekica, majoni
svim ostallim curkma puno kao što kaže naša bublica morskih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba![]()
cure moje drage evo i mene da se malčice javim. Uglavnom protekli dani nisu bili baš sretni za mene u subotu navečer me je iz kreveta digla jaka bol u predijelu stomaka dojnjeg dijela i kada sam otišla do wc bukvalno sam poplivala od krvi i kao da su iz mene izašla neka dva komada veličine oko 1 cm. Joj koji je to strah bio MM me je odmah odveo u bolnicu i dr me je pregledao na UZV i rekao je da GV tu da bebač nije otišao, srce se još nije čulo. Preporuka ležanje, nastavak sa utrogestanima i jedna ampula injekcije progesteron depo svakih 7 dana. Joj koji užas čekati kontrolo ležati i dumati šta je bilo . Uglavnom danas je bila kontrola bebač je ok veliki smo 2,2cm*2 cm i dr je rekao da su mjere ok i naravno danas smo čuli srčeko kako kuca. Dr je rekao da po UZV misli da uzrok krvarenja bila druga beba koja je bila nedovoljno jaka i otišla je. Ponovni pregled je za 10 dana i uglavnom danas sam se malo smirila kakava je napetost bila prethodnih dana. Sam dokaz je bio da sam u roku od 3 dana bila 2 kg lakša jela bih ja samo zato što moram ali psiha je bila preplašena.
Sada se nadam da će sve biti ok, molim Boga da čuva moju mrvicu koja je bila hrabra i ostala sa svojom mamicom.
rozalija žao mi je što si to morala proživjeti, ali sreća da je ostala barem jedna bebica, sada odmaraj i čuvaj je, a ja ti šaljem malo vibrica~~~~~~~~~~~~~~~~~
RozalijaTebi i Ginger vibrice da trudnoća dalje bude školska.
Svima ~~~~~~~~~~![]()
Rozalija dragavibriram od srca da sve bude u redu ~~~~
~~~~~~
~~~~~~
~~~~~~~ Za urednu trudnoću do kraja
![]()
Rozalija, drži se! Sva sam se naježila. Super za bebeča i ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje!
rozalija drži sei bit će sve ok
ginger ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za školsku trudnoću
evo mi smo budni od 6 pa se pridružite kavici
i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~za sve čekalice ß
Rozalija, šaljem puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za vašu mrvicu, nek od sada sve bude u najboljem redu!
svima![]()
dorica-hvala na kavici ( i mi startamo od 6)
Ginger,Rozalija-~~~~~~~~~~~~~~za školsku trudnocu
svima hrpa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~a posebno čekalicama bete
rozalija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da dalje sve bude ok
Draga Rozalija ne mogu ni zamisliti kako si se osječala, ali sada je to iza tebe-sada samo miruj, slušaj doktora i čuvaj malu mrvu i bit će sve ok! Drži se!
Ginger
Ketyy, Pčelica2009, Taca70, Enca77, Marnie, Zvjezdica i svim ostalim čekalicama punkcije, transfera i beta šaljem puno vibrica (koje još ne znam staviti) pa ću samo poskoćiti za uspjeh![]()
Posljednje uređivanje od GIZMOS : 18.03.2010. at 10:18
Posljednje uređivanje od pčelica2009 : 18.03.2010. at 10:32
Rozalija, uh, isprepadala sam se čitajući, čuvaj se ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoju bebicu
Ajme Rozalija, kakav šok! Ali glavno da je sve ok!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
rozalija, joj baš sam se naježila kroz šta si prošla, al super da je sve ipak uredu i tako će i ostati!
šaljem ti malo vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
a joj rozi moja dragajako mi je žao što si to morala proći
razumijem svaku sekundu tvog straha, jer sam to prošla u prvoj trudoći i sad opet prolazim isto...
grozno je, al moramo to izdržati
inače, i meni je dr. ovaj put rekao da je moguće da je jedna mrvica otišla, a jedna ostala
al ja sam došla 7 dana nakon što je počelo i kad je već prestalo (mislila sam da sam dobila mengu jer je 3 dana bilo obilno, a 3 dana srednje krvarenje) pa se zapravo nije ni moglo utvrditi od čega je
super za srčeko i evo ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve dalje bude ok