Da li ima netko čije dijete ide u vrtić Potočnica, a da ne živi na Trešnjevci? Naime, željela bih da mi dijete tamo ide u vrtić,ali mi tamo ne spadamo po adresi stanovanja.
Da li ima netko čije dijete ide u vrtić Potočnica, a da ne živi na Trešnjevci? Naime, željela bih da mi dijete tamo ide u vrtić,ali mi tamo ne spadamo po adresi stanovanja.
Evo jedne tete s trešnjevke(nadam se da mi neće opšet zalediti ekran i cijeli trud pasti u vodu)
Dakle gradski vrtići na području trešnjevke: DV Potočnica- za preporučit ali uglavnom prebukiran tako da je teško upast unutra
DV Bajka- meni ravnateljica nije sjela, u centralnom objektu se osjeća neka napetost, ali područni u Selskoj je jedna divna zajednica, objekt je mali pa svi odgajatelji znaju svu djecu, tako da nema problema zbog bolovanja, djeca sve tete dobro znaju i međusobno surađuju
DV Trešnjevka-nisam ga doživjela ali nisam ništa loše čula za njega
Privatni vrtićina području trešnjevke DV Pikulica-relativno novo pa nemam saznanja al mislim da se pisalo po forumu u pozitivnom kontekstu o njemu
DV montessori pri montessori školi-radila sam tamo par godina i imam samo riječi hvale za cijelu ekipu entuzijasta koji tamo rade i najbolja suradnja djece, roditelja i odgajatelja u mom iskustvu. Slobodno i neobavezno se prošećite sa svojim djetetom do njih i provedite jedno jutro u montessori okruženju, bit ce vam ugodno iskustvo,a isto tako prošećite i u druge vrtiće i vidite što vam od ponuđenog najbolje odgovara,sve su to kvalitetni programi samo je pristup različit.