Pokazuje rezultate 1 do 50 od 221

Tema: Sve koje su uspjele s relaktacijom - koliko nas ima?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

hej,ne stignem ti se ni javiti,stalno smo u gradu,pa u šetnji jer mi bude skroz dobar vani.Odgodili smo cijepljenje,još uvijek čekamo nalaze.Kaže ova koja je zaprimila urin da ako drugi dan nalaz nije gotov znači da neće biti ni sterilan.A ma,vidjeti ćemo.Malo je i meni bilo čudno da se noću budi u plaču a neće cicu,ali svi krive zubiće.Trebala bi ipak vjerovati sebi,a ne drugima.Da nisi ti spominjala taj urin ja se ne bi ni sjetila to dati na analizu,puno ti hvala.Tko zna kada će rode to organizirati u Puli,ja do onda možda ni ne budem dojila,haha.A za onaj tečaj ću spomenuti jednoj curi.Kako ste vas dvije,kakvo je vrijeme u Zg

dutka_lutka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj lopa29 prvotno napisa Vidi poruku
    hej,ne stignem ti se ni javiti,stalno smo u gradu,pa u šetnji jer mi bude skroz dobar vani.
    Glavno da uživate.
    Odgodili smo cijepljenje,još uvijek čekamo nalaze.Kaže ova koja je zaprimila urin da ako drugi dan nalaz nije gotov znači da neće biti ni sterilan.A ma,vidjeti ćemo.Malo je i meni bilo čudno da se noću budi u plaču a neće cicu,ali svi krive zubiće.Trebala bi ipak vjerovati sebi,a ne drugima.Da nisi ti spominjala taj urin ja se ne bi ni sjetila to dati na analizu,puno ti hvala.
    Nadamo se da će biti OK.
    Tko zna kada će rode to organizirati u Puli,ja do onda možda ni ne budem dojila,haha.
    Vidjet ćemo.
    A za onaj tečaj ću spomenuti jednoj curi.
    Ja rekla susjedi, tu u Zg, jako joj se sviđa.
    Kako ste vas dvije,kakvo je vrijeme u Zg
    Ovo ću ti na pp.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •