-
meni je opet nešto smiješno - neki se ponašaju ko mala djeca - 'sad sam ti rekla što si mislim i idem ja sad doma i neću ti bit prijatelj!'
ali dječica to rade jer ne znaju bolje - a mi bi trebali znati - ili ni mi ne znamo!
ja ne bi brisala njihove komentare nego bi im sad zabranila ulaz na temu - jer će ziher škicati da vide kakva se prašina digla iza njih! a ne! sad treba lijepo pedagoški ignorirati loše komentare i pohvaliti dobre!
onda će loši prestati a svi će se truditi biti dobri da bi dobili pohvalu!
a što se tiče 'zlostavljanja' predlažem da svak promisli prije nego nešto učini svom djetetu - kako bi se osjećali da postoje neki jako visoki ljudi koji bi nama upravljali kako mi pokušavamo upravljati našom djecom , samo zato što je to nama tako lakše!
npr - e moraš prvo jesti juhu pa onda meso - jer sam i ja tako jela kad je mene moja mama hranila?!?! i slično!
i vratimo se na topic - obavezno mi se skupe usta kad se sjetim Apricotine usporedbe - da bi bila jako razočarana da joj netko umjesto čokolade ponudi pastu za cipele!
mislim da je usporedba bila na mjestu jer nikoga nije napala, optužila - nego je žena samo rekla kako bi se ona osjećala u toj situaciji!
ne bi se nitko trebao vrijeđati na slikovite opise - to je bit tipkanja - moramo biti slikoviti da bi se skužilo kad nam fali mimika lica!
tko smo mi da sudimo tko je u pravu a tko nije?!?!
ali smo tu da slobodno kažemo - meni se ta metoda ne sviđa i ja ću pokušati drugačije i nema problema! - dajmo cure još tipsa i ticksa! gdje je zapelo!?
nabrojite sve što vam pada na pamet - ekran će podnjeti - ali nemojmo se više citirati i optuživati!
mir mir mir do neeeebaaaaa! la la la
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma