M. ima 7.5mj ,dojimo te ima jedan kruti obrok dnevno.Zna se dogoditi da po 3-4 dana nema stolicu.Znam da se crijeva još navikavaj :/ Dajem mu namirnice koje navodno omekšavaju stolicu (šljive,žitarice,laganu kamilicu ) ali nije uvijek uspješno.
Šta bi mu još mogla davati da mu olakšam te koliko se tolerira da beba nema stolicu?

Odgovori s citatom
, tako da i dalje živimo skoro pa isključivo od dojenja i vode.

Bebica ima nepuna 3 mjeseca, isključivo je dojena i ne dajem joj ništa tipa vodice, čaja.... U zadnje vrijeme kaka vrlo rijetko. Rekord nam je bio 10 dana kad mi je patronažna rekla da je to već dugo i po njenoj preporuci stavila sam malenoj glicerinski čepić (četvrtinu) i pokakala se za tri minute. Sad smo opet morali s čepićem i to nakon 8 dana nekakanja. Inače je divno dijete koje puno spava i ne plače i mislim da nije bila napuhnuta i pokazivala neke simptome bolova ili slično zbog zadržavanja stolice. Jedino je u zadnje vrijeme nemirna dok jede, par puta se izvije, okreće glavicu lijevo-desno, ne znam ima li to kakve veze. Stolica joj je boje senfa i tekuća. E, da, redovito ima vjetrove.
još nismo skužili zašto, al tamo se uvijek ukenja...