Pokazuje rezultate 1 do 47 od 47

Tema: ima li uopće uspjeha u KBO Osijek?!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Superman avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ima uspjeha, naravno da ima! Uključujući sebe, znam još 3-4 forumašice koje su uspjele u KBO, i više njih koje su van foruma, a susretala sam ih po bolničkim čekaonicama... Prije nego kreneš uspoređivati KBO i VV treba znati da se u KBO zapravo radi jako malo postupaka, u odnosu na druge centre. Znam podatke za 2008. Te godine u KBO napravljeno je 33 ET (jedan od njih je moj) i 167 AIH (3 su moja). Dakle, neusporedivo sa VV, SD, Petrovom...
    Na žalost, Zakon o medicinskoj oplodnji sve je u globalu unazadio... Ne znam što bih ti savjetovala, ja bih vjerojatno gurala KBO koliko je moguće, a gledala lagano prema Mariboru...

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Superman prvotno napisa Vidi poruku
    Ima uspjeha, naravno da ima! Uključujući sebe, znam još 3-4 forumašice koje su uspjele u KBO, i više njih koje su van foruma, a susretala sam ih po bolničkim čekaonicama... Prije nego kreneš uspoređivati KBO i VV treba znati da se u KBO zapravo radi jako malo postupaka, u odnosu na druge centre. Znam podatke za 2008. Te godine u KBO napravljeno je 33 ET (jedan od njih je moj) i 167 AIH (3 su moja). Dakle, neusporedivo sa VV, SD, Petrovom...
    Na žalost, Zakon o medicinskoj oplodnji sve je u globalu unazadio... Ne znam što bih ti savjetovala, ja bih vjerojatno gurala KBO koliko je moguće, a gledala lagano prema Mariboru...
    a zašto se radi jako malo postupaka?! mislim, znam da nisu specijačizirani za to, ali opet, mogla bi bit malo veća gužva?!
    Posljednje uređivanje od nataša : 21.03.2010. at 15:45

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •