-
moja prva je krenula u vrtic s nepunih cetiri godine. sad ima deset i mozda je ukupno u svom tom vrticko-skolskom stazu bila doma tri tjedna (dva tjedna zbog vodenih kozica je sigurno bila, za dalje nemam uopce blagog pojma...)
drugi je krenuo u vrtic (mjesovita skupina 1-6 godina) s godinu dana. sad ima osam i pol i ukupno je doma bio mozda ista ta tri tjedna (isto dva zbog vodenih kozica...)...
treci je krenuo s dvije i po, sad ima pet i nedavno je jedan dan ostao kuci i prespavao ga, imao neku temperaturu, al mu proslo samo od sebe... prije toga - pojma nemam (ovaj nije imao vodene kozice
)
cetvrta je doma, ne ide u vrtic, do sad je bila bolesna, pravo bolesna za lijecenje lijekovima - mozda jednom. nemam pojma... ima dvije i pol godine...
ono sto je svima zajednicki "faktor" je da su pri kretanju u "sustav" dugo dugo bili slinavi
bez temperature ili kaslja - samo im je nos uzasno dugo, po dva i vise mjeseci, slinio i balio...
u njihovim vrtickim skupinama i skolskim grupama bilo je djece koja su cesto bila bolesna i sjecam se da me jednom zvala jedna mama "iz vrtica" i pitala me cime ih hranim i sto im radim kad su u godinu i pol u vrticu falili ukupno - nula dana 
ne znam do cega je to. ne bih rekla da je nasljedno, bar ne s moje strane, ja cu lako pokupit laringitis, sinusitis a bogami i urino infekte... caca im je nesto bolji po tom pitanju... trudimo se da su vani puno vremena, da svaki dan pojedu bar po jednu svjezu vocku (iako je ta godinama bila jabuka u 98 posto slucajeva...)... i jos nesto sto im mozda pomaze - ne patim se oko toga sto piju iz istih casa, izmijenjuju slamcice i ostali pribor za jelo ili lizu jedan drugome sladoled "da bi pomogli jer se prebrzo topi"
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma