Pokazuje rezultate 1 do 50 od 102

Tema: Koju peglu kupiti?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj eki3 prvotno napisa Vidi poruku
    stapic na tefalki ,ne znam cemu tocno unutra sluzi,stoji na tom jednom dijelu/cepu koji se izvuce kad odlucis cistiti peglu.znaci mja vulgaris tefalka kad pokrenem taj proces zacas se zagrije,drzim ju iznad lavaboa,pusti zvuk kao da se cijevi odcepljuju i ispljune tu vodu van i ako ima kamenca usput ga rastopi i istjera i pegla cista,ako treba pobrisem podnicu od ostatka kamenca i mozes dalje peglat.
    ja koristim vodu iz susilice.
    ne znam jesi li vidjela moj prvi post,al ako imas koju kreditnu karticu iskoristi nagradne bodove za novu peglu,mozda imas bodova i za koju skuplju
    štapić služi da očistiš kamenac iz spremnika za vodu, izvadiš koji put, potoneš ga u včasu s mao octa, kamenca baj baj i nema tog tresenja nad sudoperom. ali vodu iz sušilice to se ne smije jer ako tis e pokvari ili nekaj rikne nemaš pravo na garanciju, ako skuže da nisi pravu vodu korstila. stvar je u tome da te pegle u sebi imaju filter za omekšavanje vode i onda je za njih tvrda voda ok jer premekana voda u suradnji s filterom postaje još mekša a to onda rezultira neučinkivotom parom..sjedim 5! sve znam-:)

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj lipalila prvotno napisa Vidi poruku
    štapić služi da očistiš kamenac iz spremnika za vodu, izvadiš koji put, potoneš ga u včasu s mao octa, kamenca baj baj i nema tog tresenja nad sudoperom. ali vodu iz sušilice to se ne smije jer ako tis e pokvari ili nekaj rikne nemaš pravo na garanciju, ako skuže da nisi pravu vodu korstila. stvar je u tome da te pegle u sebi imaju filter za omekšavanje vode i onda je za njih tvrda voda ok jer premekana voda u suradnji s filterom postaje još mekša a to onda rezultira neučinkivotom parom..sjedim 5! sve znam-:)
    Ja imam kondenzacisku susilicu i na njenom spremniku pise da se voda moze koristiti za peglu, ak
    umulatore, zaljevanje cvijeca,...
    Posljednje uređivanje od ani4 : 25.03.2010. at 18:33

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

nemam baš vremena proučiti cijeli topic, pa molim pomoć. znači li ta ultragliss podloga da ne moram peglati robu izvrnuto- s naličja? htjela bih kupiti neku jaku peglu ali i s onom zaštitom, da mogu peglati s lica

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

bilo koju peglu samo nikad ne TEFAL JER JE KATASTROFAAAAAA

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Imam Tefal parnu postaju mislim da joj teče četvrta godina, ja sam jako zadovoljna s njom i postajom ALI nakon 4 godine njena površina kao da je izgrebana i istrošena, kod frendice koja ju ima 3 godine ista stvar...pa si mislim koliko košta trebala bi trajati puuuno duže iako nije za baciti nravno.

Kako je kod vas?

eki3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

sad znam i postupak za stapic i za vodu iz susilice stigla, nova pegla i frisko sam procitala upute .
    iako bez te radnje sa stapicem i samo s tim ispustanjem kamenca nisam imala problema s kamencem na staroj tefalki.garancija na moju peglu je istekla davnih dana ,a moja voda iz pipe je ipak bar za pola-pola kombinaciju(grozan kamenac).
    uglavnom-stigla nova pegla(onakva tefalka kakvu je ana.m stavila u zadnjem linku),veci rezervoar,izrazen vrh i super klizi(ili sam ja malo).nadam se da sam mirna za duze vrijeme.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

stvar je u tome da te pegle u sebi imaju filter za omekšavanje vode i onda je za njih tvrda voda ok jer premekana voda u suradnji s filterom postaje još mekša a to onda rezultira neučinkivotom parom..sjedim 5! sve znam-:)
    super da ti to sve znas, al ajd i meni objasni kakve veze ima mekoca vode s ucinkovitoscu pare, evo trudim se mozak napregnuti ali mi ne ide

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    super da ti to sve znas, al ajd i meni objasni kakve veze ima mekoca vode s ucinkovitoscu pare, evo trudim se mozak napregnuti ali mi ne ide
    Ja ću reči za sebe - nemam blage veze kakve to ima veze i da li ima, ali na svakom novom kućanskom aparatu ili pomagalu, uvijek prije prve uporabe pročitam kompletna uputstva i toga se držim. Smatram da "proizvođač zna najbolje" i ne razmišljam više o tome zašto je on napisao npr. da se mora ili ne smije koristiti voda iz pipe.
    Ako je proizvod kupljen u Hrvatskoj (u ovom slučaju pegla), na svakoj koju sam imala u uputstvima se uzima u obzir da voda u određenim krajevima Hrvatske "tvrđa".

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •