-
uzgred budi receno, samo da vidite bosanski forum na kojem se diskutuju ove MPO teme...
kako vec situacija diktira, u fazonu su cajevi, trave, vracke i pozitivno razmisljanje. i poneka inseminacija, a od toga se prave drame, mjesecima pa i duze odlucuje da se krene na taj famozni 'postupak', ulazu se ogromne nade...i to je ono sto mi je licno najzalije.
pa onda tu i tamo ponesto upali, sto prirodno sto kroz inseminacije, ali u ovom drugom slucaju ginekolog naravno utvrdjuje sebe u legende MPO...i bere nove neiskusne pacijente.
ali mislim da su vecina cura ipak pametne i realne i ne zanose se previse sa mogucnostima MPO u bosni.
tuga mi je samo sto ovdje gdje ja zivim, svaki grad velicine npr. sarajeva ima barem 2-3 uspjesne MPO klinike, a cijela bosna spala na to da tugaljivo gleda preko svojih granica....
upravo na takvim stvarima se najbolje vide posljedice rata....kuce se sagrade brzo nakon sto se poruse, ali sve ono sto zahtijeva miran i stabilan sistem u toku vise decenija da bi cvjetalo: siroko obrazovanje, kosmopolitizam, primijenjene nauke i procesi kao MPO...to ide malo teze.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma