Stranica 7 od 11 PrviPrvi ... 56789 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 550

Tema: "Svi oni koji idu vani nek se jave ministru" (ne samo oni)

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    i samo da bude lista kao što je tu

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Hvala svima na velikom trudu koji ulažete! I ja sam poslala pismo.

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

jel dobio netko feedback iz ministarstva?! zar je moguće da ministar naše mailove ne dobiva??? čudno skroz...

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pcelicu Maru sam brisala jer je imamo vec pod rednim brojem 50. S foruma MIB sam dodala jos pčelicu2009 i suncicu77, a ostale upisane su se javile na nekim drugim temama ovog foruma.

100. mmar
    101. r.nata
    102. njumi
    103. ZAUZETA
    104. nataša
    105. TrudyC
    106. Suzanaab
    107. valentine
    108. fritulica1
    109. Hannah8
    110. nina09
    111. beba2
    112. Tibi
    113. Sumskovoce
    114. veckica
    115. reba
    116. petra30
    117. FionaM
    118. pčelica2009
    119. suncica77
    Posljednje uređivanje od Aurora* : 29.03.2010. at 19:00

jasna09 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Napiši na tražilici:
    rtl vijesti- traži,otvori prvi link i u desnom kutu ti je ekran na kojem je u sredini strelica play,
    klikneš i to je to.
    prvo prođe cvjetnica, pa kreten o zabrani pušenja i onda smo ti mi.....
    Citiraj zedra prvotno napisa Vidi poruku
    jel zna netko zašto ja ne mogu to gledati?? Samo mi je plavo uokvireno i u gornjem l. kutu crveni X...šmrc

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ma ne da mi otvoriti...možda mi fali neki program...
    joj što sam ljuta što nisam gledala...

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa Vidi poruku
    jel dobio netko feedback iz ministarstva?! zar je moguće da ministar naše mailove ne dobiva??? čudno skroz...
    ma čovječe, pa frajer opće ne želi dati izjavu nikakvu, on koji se inače naslikava i šepuri.....

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

100. mmar
    101. r.nata
    102. njumi
    103. ZAUZETA
    104. nataša
    105. TrudyC
    106. Suzanaab
    107. valentine
    108. fritulica1
    109. Hannah8
    110. nina09
    111. beba2
    112. Tibi
    113. Sumskovoce
    114. veckica
    115. reba
    116. petra30
    117. FionaM
    118. pčelica2009
    119. suncica77
    120. Sela

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Nikakav feedback iz ministarstva. Ne vjerujem da ne dobiva, već sprema strategiju uzvraćanja udarca!

jasna09 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ima video link NOVA TV vijesti.
    Lana bila si super!!!!!!
    Super nam to ide, knedla se proguta i guramo!!!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

http://dnevnik.hr/bin/tv/?media_id=60307790

Evo link, a i palite tv, za nekoliko trenutaka kreće na novoj tv

little ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Upravo dnevnik NoveTv.....brzo brzo :D

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

molim sve koji su slali mailove da otvore ovaj topic

http://forum.roda.hr/threads/54365-M...Jadranke-Kosor

i da provjere jesu li poslali mail na pravi mail jadranke kosor (predsjednica@vlada.hr) jer smo na mail listi imali stari - predsjednik@vlada.hr

možete ubaciti i ostale navedene adrese u topicu, koje niste prethodno ukljucili u mail, ali je jako važno da kosorica dobije sve što smo slali, jer znamo šta će darkec reći - nisam dobio, babe mi....

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

hvala našoj predivnoj trudnici predivna si bila

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

šniki ma bila si predivna mislim predivna si trudnica i rekla si sve ono što je najvažnije...
    Hvala ti od srca

jasna09 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Hvala Lana držimo fige, svako dobro, bila si super, moramo se svi potruditi i smoći snage i skulirati se i ići u javnost, mi se moramo izboriti za prava koja su i drugima data poput Ministra Bajsa, prijatelja kolege i pajdaša milinovića koji glasaše za zabranu da bismo mi imali svoje dijete pošto je on svoje dobio pomoću MPO-a. Većeg licemjera i farizeja nema od njega samog.

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj pinky prvotno napisa Vidi poruku
    hvala našoj predivnoj trudnici Predivna si bila :-d:-d
    potpisujem
    Posljednje uređivanje od ana- : 29.03.2010. at 19:53

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa Vidi poruku
    zadnji put kad sam pisala Kosorici, odgovor sam dobila nakon jedno mjesec i pol... iskreno nisam ni očekivala da će netko sada odgovoriti...
    Ali ja sam sigurna da ih on dobiva, zato ni nema komentara

missixty avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Šniki, hvala ti od srca!

kandela avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

šniki zakon si!

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ja sam poslala na sve adrese, ali na HTV nisam uspjela, stalno mi vraćao da je neispravan mail.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Palo mi je na pamet, što ako se ministar ne oglasi u vezi ovih mailova. Onda sam se sjetila: oglasit će se njegov ego! Jedva čekam da čujem što će reći
    A Bajs... no comment.

Eeenivej, ja sam se danas na poslu malo pohvalila sa pismom (pred "upućenima") a nakon čitanja je uslijedio muk.
    Poslije su mi dvije ženske rekle da bi i one možda napisale koje slovo. Jasno mi je da je taj zakon teško razumjeti ako sam nisi u tom problemu, ali ako to naprave, javljam da proširimo listu.
    I da, forwardala sam mail.

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Marnie prvotno napisa Vidi poruku
    Nikakav feedback iz ministarstva. Ne vjerujem da ne dobiva, već sprema strategiju uzvraćanja udarca!
    sad će on izmigoljit i za pisma okrivit mladež sdp-a od kojih "eto, nikad pravih katolika, pa njegov svjetonazorski zakon usklađen sa rimokatoličkim dogmama bezveze diskreditiraju" ili "komunističku partiju" ili "obitelji iskrivljenog morala za koje su krive žene neplodne" i onda će nas sve poslat u gospić na rukovanje! za kaznu!

Gosparka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Cure, može li ovako?

Poštovani ministre Milinoviću,

nismo od onih parova koji odlaze u inozemstvu da bi dobili tako željeno dijete. Mi smo od onih koji su zbog nemogućnosti odlaska, prisiljeni ostati u Lijepoj našoj i patiti zbog Vašeg Zakona!!
    I zato Vam se javljamo...i u svoje ime i ime svih onih koji su na bilo koji način povrijeđeni ovim ruglom od Zakona. O dijagnozama ovaj put nećemo, ipak ste kao ginekolog po struci upoznati s time. Ili ipak niste? Jer da jeste, ne bi radili to što radite! U kojem stoljeću Vi živite? Cijeli svijet ide naprijed, a Vi nas vraćate u....ma ne znamo ni sami gdje?! I mi bi u EU? Ma dajte! Umjesto da budemo svi sretni, ponosni koliko je danas medicina napredovala, kolike bolesti će se pobijediti...ne, ne i ne...stop...vi koji ste suočeni s problemom neplodnošću nemate na to prava!
    I zato MI Vas pitamo :
    Otkud Vama pravo odlučivati o našim životima na ovakav način?
    Otkud Vama pravo nekome uskratiti majčinstvo i očinstvo?
    Otkud Vama pravo slati nas na psihološka i ina savjetovanja?
    Ma na što Vam mi ličimo??!!

Šutite...da, sad šutite, nema Vas ovih dana po medijima. Nema Vas sad kad se digla buna na sve strane zemlje. Pa budite sad general...al u bitci!

S poštovanjem,

Vaši gospari

jasna09 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Draga Gosparka, super si to napisala i ja te u potpunosti potpisujem!!!

Imamo jednu ideju kojua bi bila zgodna. Poslali smo mail Hloverki da želimo sučeljavanje sa našim ministrom, na našoj televiziji koja nas se sjeti samo svakom mjeseca sa uplatnicom.
    Nije nam od 2 mail-a još odgovorila pa bi možda bilo zgodno da ih bude 22 ako ne i više.
    Mi smo voljni za sučeljavanje i nadam se da nas ima još.

jasna09 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ups, otišlo je bez adrese. otvoreno@hrt.hr

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Jasna to znači da se pošalje poseban meil na kojem tražimo sučeljavanje ili šaljemo isti ovaj meil kao i svima drugima ali nadopišemo ovo sučeljavanje? Oprosti ali nisam te shvatila! Jasna i Lana bile ste predivne, mislim da ste dirnule cijelu javnost

pepy26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Stavite i mene na popis...
    Poslala sam na sve moguće adrese sljedeće :

Poštovani,

Podižem svoj glas PROTIV trenutnog Zakona o medicinski potpomognutoj oplodnji! Kažem trenutnog jer vjerujem da će se uspjeti promijeniti i urazumiti.

Roditelji pokušavamo postati već 2,5 godine. U studenom 2009. prosla sam svoj prvi stimulirani Ivf postupak koji je bio - neuspješan.
    Jako teško, BOLNO, uz ogromnu opasnost od hiperstimulacije ( koja se i dogodila ) izvađeno je 9 jajnih stanica... 6 je bačeno! Da samo znate kako boli svaka pojedina punkcija stanicu po stanicu!!! A mene su punktirali oko 20ak puta,a konačni ishod je bio 9 jajnih stanica...
    Uz mnogo nade, htjenja, želje i molitve nažalost naše se mrvice nisu primile.
    Da je dozvoljeno zamrzavanje sada bi imala mogućnost probati još barem jednom zatrudnjeti, a izbjeći onu fizičku i psihičku BOL, silne promjene u tijelu,općenito - patnju,a ponajviše vrijeme koje nam je svima najvažnije...

NE želim razviti karcinom jajnika jer mu je rizik povećan nakon stimulacije za 30% ( a imam ga u obitelji ) ! A morati ću se stimulirati SVAKI PUT, po ovom sramotnom Zakonu!!!

Iz tog razloga vjerojatno ćemo i mi potražiti liječenje izvan Hrvatske, ali nam trenutno materijalna situacija ne dopušta... Ne iz razloga što nismo uspjeli u Hrvatskoj ( doktori su ovdje super, ali Zakon NIJE ) već zato jer bi htjela da mi se oplode SVE moje dobivene jajne stanice!!!
    Trenutno su vani veće šanse za uspjeh!

Zato, promijenimo Zakon, dajmo nam veće šanse, proradimo na natalitetu!

Jedina mi je želja konačno nositi malo srčeko ispod svoga i doznati kako je to napokon biti MAJKA!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

100. mmar
    101. r.nata
    102. njumi
    103. ZAUZETA
    104. nataša
    105. TrudyC
    106. Suzanaab
    107. valentine
    108. fritulica1
    109. Hannah8
    110. nina09
    111. beba2
    112. Tibi
    113. Sumskovoce
    114. veckica
    115. reba
    116. petra30
    117. FionaM
    118. pčelica2009
    119. suncica77
    120. Sela
    121. pepy26

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

meni nije jasno zasto drzavna televizija ignorira nase mailove. ko da se nista ne dogadja.
    e pa evo njihovih mail kontakata, pa cu im bas poslati mail i pitat ih zivimo li u istoj zemlji zadnjih tjedan dana...

http://www.hrt.hr/index.php?id=186&tx_ttnews[cat]=93&tx_ttnews[tt_news]=415&tx_ttnews[backPid]=185&cHash=b7c7b114b1

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

jupi marnie samo tako curo bravo!!! hvala vam curke i vaši muževi

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

uh krasna mi je ova rečenica

gupi51 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

poslali na sve moguće adrese i dodajem se na listu

100. mmar

101. r.nata
    102. njumi
    103. ZAUZETA
    104. nataša
    105. TrudyC
    106. Suzanaab
    107. valentine
    108. fritulica1
    109. Hannah8
    110. nina09
    111. beba2
    112. Tibi
    113. Sumskovoce
    114. veckica
    115. reba
    116. petra30
    117. FionaM
    118. pčelica2009
    119. suncica77
    120. Sela
    121. pepy26
    122. gupi51
    Posljednje uređivanje od gupi51 : 29.03.2010. at 22:44

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Poslala i ja...

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

i ja poslala mail hloverki na otvoreno, poslala joj pismo i još nadodala da bi bilo dobro da se konačno u emisiji suoči ministar i parovi koje pogađa ovaj zakon, zamolila je da mi to napravi ako ništa zbog lokalpatriotizma (iz njenog sam kraja )
    iako iskreno mislim da od toga nema ništa, ali vrijedilo je pokušati!!!! sad me popljujte ili pohvalite

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Blekonja prvotno napisa Vidi poruku
    i ja poslala mail hloverki na otvoreno, poslala joj pismo i još nadodala da bi bilo dobro da se konačno u emisiji suoči ministar i parovi koje pogađa ovaj zakon, zamolila je da mi to napravi ako ništa zbog lokalpatriotizma (iz njenog sam kraja )
    iako iskreno mislim da od toga nema ništa, ali vrijedilo je pokušati!!!! sad me popljujte ili pohvalite
    svaka cast!!!

aenea avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Cure, iskreno, ne mislim da je to dobra ideja..bilo je več sučeljavanja s njim. Doduše, ne pred novinarima, ali ih je bilo. I to otprilike izgleda kao da razgovarate sa papigom koja ne sluša nego samo ponavlja jedne te iste fraze. Prije svega - jedva pronađemo ljude koji su spremni dati kratku izjavu za tv. A i kada bi došlo do sučeljavanja, sa druge strane bi trebali biti ljudi koji doslovno u malom prstu imaju kompletnu problematiku zajedno sa brojkama. Uz to biti dobri retoričari, a i dalje bi gledateljima zvonilo u uhu da je on ginekolog (i kao zato zna što priča), a mi nismo medicinari. Znam da ja to ne bih mogla, sigurno. Meni se i sad, kad ga ne vidim i kad ima već 4 dana nije ništa izjavio, prsti stežu od želje da mu oduzmem dah.

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Blekonja prvotno napisa Vidi poruku
    potpisujem!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

slažem se ja prva ne bih mogla što zbog nedovoljno iskustva u svemu ovome, što zbog straha od kamera i sl., ali ni ova naša pisma puno ga očito nisu dotakla, i sama kažeš nije se oglasio već 4 dana, ali ja sam uvjerena da među ovim curama (ženama) na rodi postoji bar dvije-tri koje bi bile spremne na to, znale što treba reći i potukle ga (naravno uz pripreme) već u prvim minutama emisije, ali to je samo moje mišljenje.... Otvoreno se puno gleda, najvažnija su nam naklapanja o mitu i korupciji, riješenja nigdje, mislim da ljudima pomalo to već i dosađuje (meni jest)..... ispričavam se ako sam pogriješila možda s ovim mailom ali nekako sam imala osjećaj da nam baš to fali u cijeloj ovoj borbi!!!

aenea avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Blekonja, ma i ja sam samo izrekla svoje mišljenje - ne tvrdim da sam u pravu, no hard feelings Otvoreno sam doživjela kao koncept emisije u kojem sučeljavaju "stručnjake", a znamo da su našim docovima začepljena usta. Latinica bi, po meni, bila bitno bolja za tako nešto..samo što su i Latinu začepili usta..

little ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

tko ima volje i snage i znanja neka ide,iako smatram da se s njim ne može uspostaviti dijalog,posebno pošto mislim da bi stalno upado u riječ,podhebavao i ismijavao nas kao neuke ljude pune mržnje. ma on nije sposoban se suočit s nikim tko ga ne podržava. nema u njemu trunke profesionalizma,kulture i ljudskosti.... ljuti me i što se predsjednik ustvari jos nije javno izjasnio,sve je ostalo na rekla kazala preko medija ali on ustvari nije dao ni plus ni minus.

kad smo kod TVa....sad mi je žao što nema Denica i njegove Latinice...

aenea...eto vidim da isto mislimo hehe
    Posljednje uređivanje od little ivy : 30.03.2010. at 00:20

fjora avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

napisala

100. mmar
    101. r.nata
    102. njumi
    103. ZAUZETA
    104. nataša
    105. TrudyC
    106. Suzanaab
    107. valentine
    108. fritulica1
    109. Hannah8
    110. nina09
    111. beba2
    112. Tibi
    113. Sumskovoce
    114. veckica
    115. reba
    116. petra30
    117. FionaM
    118. pčelica2009
    119. suncica77
    120. Sela
    121. pepy26
    122. gupi51

123.fjora
    pismo (pišem kasno pa možda ima pravopisnih grešaka, u prvi tren sam mislila da je tema kao što naslov piše, pa mislim, moj put mpo je gotov, ne idem van,nisam išla van, što imam na tu temu napisati, ali s obzirom da to ipak nije samo to napisala sam ponešto)
    Gosp. Ministre,
    Pišem mail NEPOTPORE o tome kako jedva čekamo da vi skupa s vašim zakonom o medicinski podpomognutoj oplodnji što prije odete u prošlost. Nekad smo bili zemlja 7. po uspjehu u svijetu u MPO-u, a danas smo zemlja koja je možda 7. odostraga po tom istom, zahvaljujući vama vraćamo se u kameno doba. Jednom intelektualcu i medicinskom radniku trebalo bi biti imperativ omogućiti ljudima dostignuća medicine , a ne onemogućiti ono što davno postoji(oplodnja svih jajnih stanica i zamrzavanje zametaka) i što je najispravniji i najhumaniji način liječenja ljudi koji nemaju tu sreću da mogu bez problema zatrudnjeti. Od doktora , društava, države i političara očekujemo da nam pomognete, a ne odmognete i ponižavate sve parove koji i tako pate više nego bilo tko drugi. Vjerujte da ćete biti „nagrađeni“ na sljedećim izborima od većine neplodnih parova koji to sve prolaze ili su prolazili ili su odustali, a vjerujte da i takvih ima puno zahvaljujući vašem iživljavanju na njima, svi bi rado otiši van na liječenje, ali svi nemaju novaca za to.
    Ja osobno poznajem dosta parova koji su išli i idu u postupke vani.
    Ja sam na sreću svoje roditeljstvo ostvarila prije donošenja ovog vašeg zakona, borili smo se 12 godina i 11 postupaka potpomognute oplodnje, 3 trudnoće, 2 spontana i napokon sa 40 godina rodila svoje prekrasno dijete. Bilo nam je teško kroz sve to prolaziti, a još bi nam bilo teže da smo to pokušavali uz ovakav zakon, u postupku koji je rezultirao mojoj uspješnoj trudnoći bilo je 9 jajnih stanica, 6 oplođenih, 2 se nisu oplodile, 1 se prestala djeliti, a 3 su postale embriji, kako bi to bilo po vašem zakonu? Vjerojatno ne bi ni bilo našeg djeteta ili bi ga čekali 3 puta više? (možda 36 godina?) Da danas krećem ne bi bilo dileme da bi išla u inozemstvo. Psihološko ispitivanje – samo neplodni parovi prolaze tu besramnu provjeru, nije bitno da takvu provjeru prolaze oni koji ostavljaju djecu, oni koji siluju, trudne srednjoškolke, pijanci, narkomani,... – mi smo definitivno najkritičnija skupina. Vaši besplatni postupci – pa već sada nemate dovoljno novaca da ih financirate, na red se čeka brojeći u godinamma, a i kad dođete na red pitanje je da li će biti novaca za lijekove i postupak,...
    Razmislite što radite neplodnim parovima i koliko je djece moglo biti začeto i rođeno da s vaše strane postoji više razumjevanja, kako ćete se za nekoliko godina moći pogledati u ogledalo i biti mirni, a radite genocid na perfidan način.
    Ja ću ostati anonimna jer ne želim da moje djete u ovoj državi u kojoj ovakvi zakoni prolaze i ovakva vlast biva izabrana bude stigmatizirano.
    Jedna sretna mama i tata i njihovo voljeno dijete.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

110. nina09
    111. beba2
    112. Tibi
    113. Sumskovoce
    114. veckica
    115. reba
    116. petra30
    117. FionaM
    118. pčelica2009
    119. suncica77
    120. Sela
    121. pepy26
    122. gupi51

123.fjora
    124. lisa84
    125. Blekonja (nisam ziher da već nije na listi)
    idemo još, ako se uključe i oni koji ne boluju od neplodnosti-to je sjajno! (i mi se uključujemo u akcije za druge bolesti kad imamo priliku, zar ne?)

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

110. nina09
    111. beba2
    112. Tibi
    113. Sumskovoce
    114. veckica
    115. reba
    116. petra30
    117. FionaM
    118. pčelica2009
    119. suncica77
    120. Sela
    121. pepy26
    122. gupi51
    123.fjora
    124. lisa84
    125. Blekonja (nisam ziher da već nije na listi)
    126. osijek
    127. necija mama

tu su cure (osijek i necija mama) javile da su poslale http://forum.roda.hr/threads/54365-M...Jadranke-Kosor

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

otvoreno?
    ljetos je bilo otvoreno, bili dragovan i bauman...i golem...milinoviću ni traga, nikad došao na sučeljavanje
    bio je i u hrvatskoj uživo (golem) nasuprot našoj karmen (mislim da je bio i radončić i još netko, ali možda sam i pomješala emisije...bilo ih je još tih sučeljavanja

ja se bojim da se slažem s aeneom...
    bojim se da ne bismo našli osobe koje bi išle i koje imaju dovoljno znanja i elokventnosti da pariraju npr. golemu (on je jako težak sparing partner...vidjeli ste ga ljetos, svaka njegova ostane visiti zadnje u zraku...vrlo vješto politički pioentira i uvjerljiv je posebno kad govori neistine) naime, govorim o golemu jer računam da milinović ne bi došao ni pod razno...
    a bojim se isto da više ne bi našli ni liječnike...ljetos su još kritizirali zakon, nakon brijuna se sve promijenilo...
    to je naša stvarnost, nažalost

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Tibi prvotno napisa Vidi poruku
    tu su cure (osijek i necija mama) javile da su poslale http://forum.roda.hr/threads/54365-M...Jadranke-Kosor
    Tibi ja sam na 58. mjestu već, danas sam samo poslala na dodatne mailove koje je mislim aenea stavila... tako da 126.

Gosparka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Poslala i ja sinoć

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

120. Sela
    121. pepy26
    122. gupi51
    123.fjora
    124. lisa84
    125. Gosparka
    126. osijek
    127. Lukrezia
    128. Guapa
    129. in_ur_care
    130. anqxy
    131. ana1990
    132. bozica_fosnar
    133. TinaL25
    134. Laura1004
    135. wooma
    136. nima
    137. žeža-2807

Pinky i beba2, hvala na popisu s forum.hr, možete nastaviti ovdje update liste od tamo? i da neko preuzme MiB forum, da smo svi na jednom mjestu, da ne mogu neki reći da je stiglo samo 2,3,4,5 mailova? Ova lista izgleda impresivno.
    Posljednje uređivanje od mare41 : 30.03.2010. at 09:05

Tia avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

poslano!

TrudyC avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Bojim se da naš vrli ministar upravo sad šalje sam sebi mailove potpore samome sebi s imaginarnim parovima koji su upravo i jedino radi njegovog zakona postali roditelji...ili nešto još gore...kako se tim lažima oduprijeti? a svi znamo da će ih biti..

Stranica 7 od 11 PrviPrvi ... 56789 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •