Pokazuje rezultate 1 do 50 od 961

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Evo da pozdravim našu dragu Denny , sretna što se vratila kući, nakon svega jača i spremna za dalje, sad odmaraj, draga, zasluženo, uskoro ćeš po svoju bebicu!
    Pinky, za tvog osmostaničnog junačinu ( simpatičan mi taj naziv za poludit !) ~~~~~~~~~~~~~~~~~ nek se i mama drži junački još ovih par dana!
    Zlatice, kako ti i tvoja mrvica? Ništa nam ne javljaš ~~~~~~~~~~~~~~~ za betu!
    Blekonja, Crvenkapice, Diana,škicnite na Nakon transfera, diže moral i daje snage !
    Matto,baš sam se pitala gdje si i kako si, uvijek se rado sjetim divne uspavanke tvoje bake..

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj goa prvotno napisa Vidi poruku
    Evo da pozdravim našu dragu Denny , sretna što se vratila kući, nakon svega jača i spremna za dalje, sad odmaraj, draga, zasluženo, uskoro ćeš po svoju bebicu!
    Pinky, za tvog osmostaničnog junačinu ( simpatičan mi taj naziv za poludit !) ~~~~~~~~~~~~~~~~~ nek se i mama drži junački još ovih par dana!
    Zlatice, kako ti i tvoja mrvica? Ništa nam ne javljaš ~~~~~~~~~~~~~~~ za betu!
    Blekonja, Crvenkapice, Diana,škicnite na Nakon transfera, diže moral i daje snage !
    Matto,baš sam se pitala gdje si i kako si, uvijek se rado sjetim divne uspavanke tvoje bake..
    Draga Goa hvala što misliš na mene, raduje me tvoj potpis,
    poskočila bih ali nemam smajlića,
    i vjerujem da će i druge cure polako za tobom mijenjati potpise
    evo Pinky, no prva Zlatica, pa Pinky pa Blekonja, a ja polažem nade u srpanj,
    oprostite ako sam nekog zaboravila malo sam odmarala od svega

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •