Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Kakva je praksa sa izgubljenim paketima?

Iva M. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno Kakva je praksa sa izgubljenim paketima?

Izgleda da se zagubio paketić sa robicom koji sam kupila, ustvari danas ću saznati više.
    Za sada znam da mi je poslan početkom prošlog tjedna i još nije stigao
    Ja se iskreno nadam da će ga pronaći jer su unutra preslatke stvarčice za mog kikića.

Ono što me zanima je slijedeće, pošiljka je poslana kao paket i označena vrijednost paketa je cijena po kojoj sam platila robu i poštarinu. Zanima me kakva je vaša praksa u takvom slučaju odnosno tko bi trebao dobiti povrat novaca?
    Da li ja kao kupac, da li osoba koje je robicu prodala ili bi trebale podijeliti novce?
    Zahvaljujem se svima na odgovorima
    Posljednje uređivanje od Iva M. : 01.04.2010. at 10:22

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Iva M. prvotno napisa Vidi poruku
    Ono što me zanima je slijedeće, pošiljka je poslana kao paket i označena vrijednost paketa je cijena po kojoj sam platila robu i poštarinu. Zanima me kakva je vaša praksa u takvom slučaju odnosno tko bi trebao dobiti povrat novaca?
    Da li ja kao kupac, da li osoba koje je robicu prodala ili bi trebale podijeliti novce?
    Zahvaljujem se svima na odgovorima
    Pa ti kao kupac, naravno, prodavatelj je već dobio svoje novce. (Ako si već uplatila prodavatelju, ako nisi, onda bi prodavatelj trebao dobiti novce).

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

http://www.posta.hr/main.aspx?id=1637

Osim iznosa naknade štete i vraćanja poštarine, HP d.d. je obvezan pošiljatelju ili drugoj ovlaštenoj osobi isplatiti i zakonske zatezne kamate računajući od dana podnošenja zahtjeva za naknadu štete.

Iva M. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Hvala cure.
    Ustvari, Deaedi pa naravno da je tako

Skroz sam zabrijala, cijelo vrijeme raspravljam tu s kolegicama
    i vrtim krivi film... (zeza me jedna "Majka dojilja..." ).
    I sad pročitam tvoj odgovor i upali mi se lampica (napokon...).

Ali u međuvremenu sam primila predivnu vijest, a to je da je moj paketić vraćen pošiljatelju i sad čekam da mi ga ponovno pošalje. Kao razlog je navedeno da sam obavještena, a nisam podigla paket, ali nikakvu obavijest nisam našla u sandučiću

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da, preprečesto se to dešava :/
    kad ti opet pošalje, neka ti obavezno javi broj pošiljke, pa odmah idući dan nazovi svoju poštu i pitaj za pošiljku - to ti je najsigurnije

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •