Pokazuje rezultate 1 do 32 od 32

Tema: Hitno molim pomoc, beba loše hvata dojku

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Preko dana joj dajem na srednju cjevčicu, a noću na veću. Danas je cijeli dan plakala između obroka i tražila da je stavim na grudi gdje samo spava i cicka, kao i uvijek, opće ne poteže.
    Nakon hranjanja SNSom imamo više ili manje mirnih 2 sata (malo bljuckanja, vjetrova itd) i tada počinje dreka sve dok joj ne dam idući obrok. Pokušavam da to bude negdje svako 3 sata jer je u zadnjih 8 dana dobila 500 g!
    Već sam luda od njenog plača (same smo kući) , nemam vremena za dovoljno izdajanja pa je svaki dan količina izdojenog manja ( i po 50g).
    Ima li netko tko je uspio s SNSom povratiti laktaciju? Kako je to išlo? MOja pojede sve koliko joj se da, tako da ne mogu zamisliti trenutak kad će ostaviti imalo hrane u boci.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj Gratakaza prvotno napisa Vidi poruku
    Preko dana joj dajem na srednju cjevčicu, a noću na veću. Danas je cijeli dan plakala između obroka i tražila da je stavim na grudi gdje samo spava i cicka, kao i uvijek, opće ne poteže.
    Nakon hranjanja SNSom imamo više ili manje mirnih 2 sata (malo bljuckanja, vjetrova itd) i tada počinje dreka sve dok joj ne dam idući obrok. Pokušavam da to bude negdje svako 3 sata jer je u zadnjih 8 dana dobila 500 g!
    Već sam luda od njenog plača (same smo kući) , nemam vremena za dovoljno izdajanja pa je svaki dan količina izdojenog manja ( i po 50g).
    Ima li netko tko je uspio s SNSom povratiti laktaciju? Kako je to išlo? MOja pojede sve koliko joj se da, tako da ne mogu zamisliti trenutak kad će ostaviti imalo hrane u boci.
    Ja sam primjetila da mi se količina mlijeka povećava iako samo cicka,kao i tvoja beba.Mislim da je i to dovoljan podražaj bradavica,pa se količina povećava.Mogla bih reći da mi SNS puno pomaže i da zbog njega svakim danom imam sve više mlijeka,a bili smo na 2-3 kapi.Ja njemu dajem na najveću cijevčicu kada je jako gladan,a kada nije onda SNS uopće ne koristimo.Skuži i on tu cijevčicu u ustima,ali kada krene dreka,ja je izvučem iz usta,malo ga smirim,pa ponovo stavim i tako dok sve ne pojede,a to traje jaaaaako dugo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •