Sandra23 sretno na pregledu danas
Tibi druga crtica se pojavila? weee
Pusa svima drage moje![]()
Sandra23 sretno na pregledu danas
Tibi druga crtica se pojavila? weee
Pusa svima drage moje![]()
nu da, tak mi i treba kada propustam gradivo....
Onda na posao kada ta crtica malo vise potamnitako da se i na onom drugom druga crtica pojavi, za pocetak moze i jedva vidljiva
![]()
![]()
ovak,pregled prošao.nije mi radio uzv već samo ctg-koji je uredan.mali je u početku spavao,kasnije se probudio i sve ok.rekao je ako je ctg uredan da neće ponavljati uzv već ćemo na slijedećoj kontroli koja je za tjedan dana,dakle naredni ponedjeljak.vaginalni nalaz isti-otvorena za 2cm do glavice.
sve u svemu,smirenija i sad opet čekam ponedjeljak.
hvala svima za vibrice!!
sandra ajde super da je sve dobro prošlo. Već sad krećem sa vibricama za ponedjeljak ~~~~~~~~~~![]()
![]()
E čovječe ako me sad herc nije čopio! Ja sam naime jedna od onih koja je zaboravila da si ti krenula sa LH trakicama i prvo što otvorim je to da ti se pojavljuje druga crtica i stegne me u prsima od sreče. Uh Tibi jedva čekam da prijaviš famoznu crticu ali na onom drugom testu :D
Sandra super za pregled i super da sve lijepo teče kako treba. Ajde odahni i čekaj susret sa svojom ljubavicom lijepo smirena
Lijepo mi je čuti da ste sve OK, Bambus znaš i sama da se isplati svaka sekundica tog užasnog groznog mirovanja...brzo če proći i onda čemo đipati po rivi sa ekipicom. Ajme koliko če nas biti!!!
Čekamo Višnjicu da se javi. Nadam se bude do kraja tjedna jer mi idemo u subotu u Dubrovnik. Al ako ne bude vračamo se za 3 tjedna pa ćemo onda.
Ljubim vas sve drage moje prijateljice. Ja u poslu preko glave, ne mogu vjerovat da još nisam završila tu brošuru pokakanu, ali nikako uhvatit neki tempo.
Kiss
sandra za pregled, sad samo mirno do ponediljka, bit ce to sve super.
roza super sta idete za dubrovnik, taman ce sad bit lipo vrime, špiru ce bas odgovarat setnje uz more...kad budete na povratku, ako ja budem moc, mogli bi usput posjetit split, pa da popijemo kavu.
a ja lezim i lezim, al sve za bebu, gledam filmove, sve moguce sapunice na tv-u.... sinoc mi se malko opet pojavio smeckasti iscjedak, al je brzo stao. uff,jedva cekam cetvrtak kad idemo na kontrolu.
curke fala na lijepim željama, nadam se da mandy, osijek i ja uskoro uskačemo u vlak
rozi bit će vam prekrasno u Dubrovniku, ide lijepo vrijeme i Špiro će guštat u šetnjama. Nadam se da ćemo se uspjeti dogovoriti za kavicu prije tvog puta, a ako ne dogovor vrijedi i kad se vratite
bambus vjerujem da je dosadno, ali sve se izdrži za bebicu. Ma sigurna sam da će sve biti super i šaljem ti puno vibrica za kontrolu u četvrtak ~~~~~~~~~~~~
pusa svima![]()
ej cure, evo malo vas pratim od kad se meni dogodilo nesto slicno sta i vama, al ja sam nista naspram vas, i ne znam kako bi izdrzala vasu boli, kad se jedva nosim sa svojom, a svog andela sam imala u sebi samo 12 tjedana...cula sam mu dva puta srceko i to mi je bilo dovoljno da sad ne mogu zivjeti bez njega...
opet velim, zelim vam svu srecu svijeta, i ja sam nista naspram vas.....![]()
draga ema jako mi je žao
Boli jako kad izgubimo svoju bebicu, ma koliko ona velika bila jer mi je volimo svim srcem od prvog dana...
Mi te ovdje sve razumijemo i tu smo za tebe![]()
hvala vam cure, puno mi znace vase rijeci....
Ema,zao mi je sto si nam se bas na ovom podforumu pridruzila...ali bice bolje.
Tibi draga,ja sam skocila kad sam ugledala ono"druga crtica"!!!Tek kasnije vidim sta je u pitanju...ali uskoro ce biti bas TA crta i jedva cekam.
sandra,super za pregled,vibram za ponedeljak da bude sve ok
bambus,vjerujem da ti je dosadno,ali proci ce i taj period,pa ces krenuti u lagane setnje,a vrijeme tako brzo leti.Drzim palceve za kontrolu!
roza,dobra vam destinacija...hocu i ja u Dubrovniiiiiiiiiiiiiiiiiiiik
bzara,kako napredujes?Jesi pocela da osjecas bebu?Ja jos nisam i bas me cudi,sutra odoh na pregled svakako(mozda se vidi i pol)
visnja,tamagoci,a72,marsipulami,osijek,mandy i sve ostale cure...velika pusa iz suncanog i vjetrovitog grada.
Ema srećo tuga zbog gubitka bebe jednaka je bez obzira kolika je trudnoća bila..vrijeme će ti pokazati svoje i sigurno ćeš krenuti dalje i izaći ćeš iz svega još hrabrija nego što si bila, sve mame anđela su takve
I ja nekako guram prema naprijed,veselim se i onim najmanjim sitnicama i to me nekako drži, mada se sve više bliži 5 mjesec, nekad mi je to bio najdraži misec u godini, a sad ga nekako prezirem,jer je onda moj i suprugov rođendan, godišnjica braka i naša prva beba...
Choco sretno sutra na pregledu,bit će sve ok!
Sandra drago mi je da je sve u redu!
Pusa svim mamama..a Roza ti ćeš dobit jednu sutra u živo!juuupiiiii!!
Boxica oćeš doći?mi smo se dogovorile za sutra negdi oko 11 jer moram do grada nešto obaviti,pa tko god je sutra slobodan oko te ure nek dođe na kavu,što više to bolje!!![]()
joj baš ste neke i ja bi na kavu
sandra23 ja bih ga pojela da mi nije napravio uzv, ali možda je i bolje, ne znam koliko mora biti precizan i aparat i dr da uvidi razliku u tjedan dana; dobro da se ne otvaraš, ako je bebač manji bolje da što duže bude kod svoje mamice
choco vibram za sutra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bambus, bzara, tamagoči, a72 uživajte
osijek i tibi jedva čekam vaše deeeeeebele plusiće :jupiiii:
ema teško je to...toliko se mučiti za doći do bebice i onda je izgubiti, potpuno je nebitno u kojem tjednu, mi te svoje mrvice volimo i prije nego ih zanesemo; vrijeme će ti donijeti olakšanje, ali ćeš uvijek nositi u sebi misao da si mogla imati još jedno dijete, mučit će te datumi, godišnjice, sjećanja, svašta..ali s vremenom manje; ovdje s nama će ti biti lakše, utješit ćemo te i ohrabriti kad budeš okrenula pogled ka budućnosti i novim planovima
visnja šta da ti kažem o datumima, lani u ovo vrijeme sam očekivala rezultate biopsije, strahovala, proživljavala najteže dane u životu; najradije bih da se ne sjećam nikakvih datuma, a ono mi je sve ostalo urezano: i dan kad sam zatrudnila i termini poroda obje zadnje trudnoće; samo se nadam da će budući događaji zasjeniti proteklu godinu jer je ne bih poželjela ni najgorem neprijatelju;
no dobro - okrenimo se veselijim temama, proljeću, suncu, moru i uživancijama; nešto sam razmišljala kako na svim pdf-ovima imaju neke svoje liste čekalica, nečekalica, trudnica, trudilica, pa da mi napravimo jednu svoju malu listicu -glisticu sa nas nekoliko i da je svakih mjesec ažuriramo i budemo u toku ????![]()
ej koke visnja i roza, ako vam to sutra nije privatni party mogla bih vam se pridružiti na kavi (ako ste u centru, negdje oko 11:30 kad mi počinje pauza). Imate moj mob, pošaljite sms gdje ste, a ja ću se potruditi doći, a ako neću moći javim odmah...
mandy ja sam za listu svakako, ali mogle bi je otvoriti pod novom temom jer se ovdje nećemo snaći. Ajde budem je ja otvorila, a vi mi pomozite sa podacima
sve vas ljubim drage moje
Tibi onda ti javim ja sutra!ja moram na glupu burzu u 11 i do 11 ipo bi tribala biti gotova!
mandy nisam htjela inzistirati,čeka me i kontrola sutra i Vinogradskoj,trebala bih doći samo na uzv da se vidi prirast od otpusta koji je bio prije 5tj. Premišljam se jel da idem...vjerovatno ću otići...ne bi htjela da me zadrže,doma mi je lakše ako se samo o čekanju i mirovanju radi.
bambus i tebi kontrola vidim sutra~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!
ema![]()
sandra23 i bambus da sutra na pregledu bude sve super (uopće ne sumnjam u to - ali još pozitivnih vibrica neće škoditi ) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
višnjica može, ti se javi sms-om kad završiš, ja radim kod Trga Burze pa se možemo naći negdje u centru. Baš bih vas voljela vidjeti![]()
sandra sretno i tebi za kontrolu sutra.
mi smo naruceni u 12.30....ufff,jedva cekam...ja bi najradija isla odma ujutro u 8.... al dobro, javim vam se cim dodem doma.![]()
cure stvarno vam hvala, super ste, dajete mi tako veliku nadu da ni same niste svijesne..volim vas puno i hvala vam od srca
Bambus, Sandra šaljem puno vibrica za sutrašnje preglede
Ema, žao mi je da imaš razloga biti tu sa nama, i kako su ti cure rekle, koliko god da se nekom ćini da je jedna sudbina tužnija od druge, na kraju se sve svodi na isto, izgubile smo svoju dječicu, i djelimo istu bol
Višnjice JEDVA čekam sutra! Tibi bilo bi presuper da dođeš! Mi se nalazimo na Tuškancu, ajd svrni, uzmi uru robe pauze, reci da je od životne važnosti!!! PS: ja sam nekako sve brojeve zgubila (promjenila mobitel i sad su mi vaši brojevi kod sestre jer sa ga njoj dala) pa evo mog ovdje sms-ajte me 098856108 (Boxica žao mi je da nam se ne možeš pridružit, al biće još kafa, tek počinjemo!)
Ljubim vas sve! Nadam se da su nam sve trudnice dobro i veselo, trudilice jedva čekamo prijavak novih crtica i pluseva...ostale drage moje, šaljemo vam Špirek i ja veliku pusu!
Evo mene malo.
Ema žao mi je drži se ne daj se, nek ti pomisao da si bila na domak svog djeteta ne rastužuje nego da snagu za dalje. Ja sam svoju tragediju pretvorila upravo u to i sada idem samo naprijed i ne odustajem dok ne donesem svoj smotuljak ili smotuljke kući. Prije prvog postupka sam sasvim drugačije razmišljala nije mi to bilo od životne važnosti, ali sada dok gledam sliku moje anđelice i prisječam se druge dvije, znam da neću odustati i da ću kad tad uspjeti jer njih tri su sada moja podrška i one me čuvaju i zato sam sretna!
Tibi i mandy još jednom bravo za listu! Mislim da je to najhrabrija lista na ovom forumu!
Roza kako mi je Špirek jel raste? Dugo nisam vidjela neku novu slikicu!
Bambus i Sandra držim fige za preglede, bit će to sve super!
Višnjice drži se, znam kako je sa datumima, meni je nečakinja neki dan rekla kako je sada trudna 2 mjeseca cca. i da joj je termin 16.11. Naravno odmah sam se ja sjetla 17.11. kad sam ja rodila svoje lutkice!
Vidim da se ovdje svašta dešavalo dok mene nije bilo. Ja bila u sloveniji i zagrebu 2 dana ( poslovno ), ali evo vratija se Šime u slavoniju!
Prekrasno rečeno. Upravo tako i ja razmišljam
Rozi bude mi se visnja javila kad obavi burzu. Ja ti još sms-nem svoj broj za svaki slučaj pa se nadam da ćemo se uspjeti danas vidjeti na nekoj kavici
ostale cure nemojte biti tužne što se danas ne možete pridružiti na kavici, bit će ih još, a ako treba potegnut ćemo mi i do Splita, Vodica, Osijeka, Požege...
ljubim vas sve drage moje![]()
hej, evo i mene!
jučer sam napisala dugački post i onda kad sam ga poslala otišla mi veza! toliko sam bila ljuta da sam ugasila komp i više mi se nije pisalo!
Ema, draga nemoj govoriti da si ti ništa prema nama, svatko ko se nađe na ovim stranicama je pretrpio gubitak djeteta, bez obzira da li se to dogodilo u 5. ili 35 tjednu! nadam se da će ti druženje s nama pomoći kao što je svima nama ovdje!
Sandra, Choco, bambus, ~~~~~~~~~~~~~~ za današnji pregled! misliti ću na vas!
Rozice, Tibi, Višnjica, uživajte danas na druženju! budemo se jednom mi sve okupile na kavici! baš se veselim tom danu!
Mandy, odlična ideja za listu, i svaka čast Tibi što ju je osmislila! bravo cure, strašne ste!
osijek, tvoj optimizam i snaga su prekrasni! divno te čitati! samo hrabro draga do svog cilja!
Choco, ni ja ne osjećam baš bebicu! nekad me to malo zabrine, ali nekako si mislim da je svaka beba drugačija, pa je možda ova malo mirnija!
kako trudnoća odmiče tako se polako počeo i buditi strah u meni! međutim ne dam se, i hvala Bogu pa je lijepo vrijeme pa kad me uhvate crne misli samo pokupim Koka i šibamo van!
a trenutno sam zaluđena vampirima, pa stalno čitam knjige (kad je ružno u glavi pobjegnem u svijet Belle i Edwarda i tamo je sve lijepo). imam friendicu koja obožava te knjige kao i ja pa nas dvije svaki dan razglabamo o tome!
sve vas ljubim, moram prepustiti mm komp!
čuvajte mi se!!!!
bzara hvala!
Svi smo mi jako veliki optimisti s obzirom na ono što nam se dogodilo i ne damo se i to je jedan od razloga što smo ovdje, jer da nismo optimistićni vjerojatno bi čučali negdje u čošku i plakali, a ne planirali bebele vlakiće ovdje.
bzara svaka beba je drugačija.Ema je recimo bila jako nježna i javljala se tu i tamo.Karlo je divlje dijete i stgalno me mlati.I onda ako me ne mlati sva se zabrinem,dok kod nje je to bilo ok.Nju sam osjećala laaaaagano tek sa 18tj,njega sam osjećala lagano već sa 12tj,a sa 18tj me već pošteno tukao.Imaju i oni svoj karakter.Ema je ostala mirnija i poslije poroda,baš me zanima dal će Karlo biti mali divljak.
Inače obavila kontrolu.NARASLI SMO!!!Nitko sretniji od mene! Sad ima 2450 i to je još 300gr od prošlog tjedna!I dalje je manji i mjere ne odgovaraju tjednima,ali nismo premali i btino je da dobiva,ctg uredan i kontrola za 2tj u Vinogradskoj.E sad,kod privatnika slijedeći tjedan.Dajte me savjetujte-s jedne strane smiruje me to često kontroliranje,s druge zaiste mi se to nekad čini previše.Otpilila bih privatnika,djelomično i zbog novaca(s kojima se nikako sastat),ali jako sam s njim zadovoljna.Kaj da radim...?
sandra23 super za bebolinca da raste i da ste dobro
što se tiče privatnika napravi kako ti srce govori. Ako imaš povjerenje u doktora iz bolnice nema potrebe da ideš i privatno. Sve ovisi kako se ti osjećaš sa time... Po meni je čisto dosta svaka 2 tjedna da te gledaju, ali kažem sve ovisi kako se ti osjećaš sa time...
p.s. upoznala sam danas Špiru. Preeeeeediiiiiivaaaaannnnn jeeeeee. I Rozi je prekrasna, sva sjaji
, a Višnjica nam je pravi komad
. Sa curama sam se izbrbljala kao da ih znam 100 godina. Baš mi je drago da smo bile na kavi, bit će ih još i nadam se da će nas se još više moći okupiti jer sada ide lijepo vrijeme
![]()
sandra super za Karla, to je odlično, ako po pravilu zadnja 4 tj dobije cca 1 kg onda će to biti bebica po tablici; što se tiče pregleda mislim da ti i nije prijeko potreban, on napreduje, a tebi je ionako bolje da ležiš i uživaš što više možeš; svaka 2 tjedna je ok kad imaš neke komplikacije, ja sam u prve 2 T išla svaka 4 tj. sve do kraja
bambus jesi li se vratila ? jedva čekamo vijesti
bzara, ljube samo hrabro i okreni misli na sve što ti do sada nije padalo na pamet, čitaj, piši, briši, riši, šetaj, slušaj glazbu, radi nešto što do sada nisi nikad, isprobaj nešto novo ( pri tom ne mislim na akrobatske sportove i slično)
vi kavopije od ljubomore ne znam di samšta bi dala da mogu Špiru pošteno izljubiti, ištipati , pomirisati mu kosicu i ručice mekane, mirisne i tople
![]()
sandraza predgled.
mi smo vas sssuuuupppeeerrr, narasli smo na 4.5 cm, doktor je prezadovoljan kako lipo napredujemo s obzirom na ono obilno krvarenje. malo srceko uredno i lipo kuca, bebac skace......pao mi je kamen sa srca velicine Velebita, kad sam vidila da je sve ok.mirovanje do daljnjega,kontrola nam je za 3 tj.![]()
![]()
bambusuživaj
Sandra, Bambus, super za bebice!!!![]()
Nek lijepo rastu, Sandra Karlo je stvarno super, istih veličina ko moj Špirek zato se ne brigaj, biće to velik dečko!
Bambus ajde hvala Bogu da to krvarenje nije bilo ništa, vidiš koliko glupih stresova ima, i dok mi umiremo od straha to je sve neki prirodan proces. Pomiluši mi bušicu od mene
Mi smo napokon bile na kafi, i bilo nam je super. Špiro je malo kmečao, al ajde nije se skroz osramotioMorat ćemo neko kolektivno okupljanje skoro, imam osječaj da čemo kokodakat satima kad se sve nađemo, i stvarno kako Tibi govori, ko da se znamo sto godina! Samo je Max obružao, Višnjica ga čuva samo za sebe
Bzarice samo ti uživaj, pa makar i u vampirima ha ha baš sam se nasmijala, sad je nastala totalna manija za ti vapirima! Morat ču i ja počet to čitat, čini mi se da bi se mogla navući. I ne brini što je bebica mirnija, brzo če krenut imat zabave unutra i odna nema mira sve do termina
Ljubim vas sve cure, idem radi...pfffffff užas....
Baš vam zavidim na kavi, ja kad sam satima bila slobodna i nisam znala kud ću od dosade onda nisam imala s kim na kavu, a sad kad bi mogla imati društvo za kavu sad sam uvijek knap sa vremenom. Za poluditi!![]()
bambusbaš si me razveselila!!
Bambus mislim da nam je svima ode pa kamen sa srca..bravo za tvog bebača
Velika pusa za sve buduće mamice
Ja sam Špiru cmoknula u one slatke obraščiće,presladak je i užitak ga je gledati,priča Roza gluposti,bio je ko bubica dobar..Roza ona kolica tvoja su me oduševila,drugi put ću ja Špiru na duže staze gurat!A već sam ti rekla za Maxa,ti njega u ruke a ja Špireka!
Tibi imaš pravo,na kavi je bilo koda se već znamo,a i super što si blizu mene pa odemo ja i ti na češće kafice sa pasima
Ko živi još blizu nas?Prečko,Špansko,Jarun..
Jooj..previše sam kave danas konzumirala..i mene i Maxa uvatila žuta minuta..
Pusa svima..
A sto se vi niste uslikale ,da vas i mi koji smo daleko mozemo vidjeti?
Koja to kolica ima Spiro?Bas vam zavidim sto ste se vidjele..
Elem,moja kontrola je uredno prosla,dr je zadovoljan,iduce sedmice vadim krv..itd..
Bembija sam vidjela,nije se vidjelo sta je(bas bi me iznenadilo da je curica),tako da cemo do kraja aprila morati da sacekamo.Nakon pregleda odem do benettona da kupim nesto..sve mi oci idu ka ljubicastim stvarima...i okrenem se i odem(bijelo nista nisam nasla,sve je ili plavo,ili roza,ili ljubicasto).
bambus,sandra,super novosti!
i ja sam se smijala bzarinim vampirima i kontam se da pocnem da citam tako nesto...super ideja
odoh malog spremati za spavanje,ljubim vas drage moje cure
choco super za bebolinku, samo ti gledaj roza i ljubičasto
( što se babi tilo - to se babi snilo)
ja sam svojevremeno pročitala sve nastavke Harry Pottera, pogledala filmove a sad mi starija čita vampire, ali ja imam neke seminarske radove za pisati pa nemam vremena, još mi avatar čeka na polici za pogledati;
baš mi je drago zbog dobrih vijesti, mogu mirno poći leć .....laka vam noć![]()
sandra, bambus ,choco super cure za preglede i bebolince!!! Kakav je divan osjecaj kad ti kazu da je sve ok ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ja se ovih dana ne javljam, imali smo smrtni slucaj u porodici...ali necemo o tome.
maloprije sam se sokirala kad sam stala na vagu 71 kg.malo mi to puno
![]()
pocela sam trudnocu sa 60-61 kg,pa ne znam...jeste ok i u n0rmalnim granicama ali imam ja jos do kraja...mada sam ,stvarno sva u stomaku,nisam nigdje sa strane dobila, bar ne previse, i tiba je onako ispupcena, ma super izgleda pa sam se zato i iznenadila.
a vi sto kafe ispijate, dobro...dobro ,neka vam bude...samo dajte bar koju slicicu da osjetimo dio atmosfere kad vec ne mozemo biti sa vama![]()
cure moje sandra, bambus i choco super za preglede, neka nam bebice lijepo rastu kod svojih mamica
bzara i choco nemojte se brinuti ako još ne osjetite bebu, kao što cure kažu moguće da su mirnijeg karaktera, a i stignu vas još pošteno izlupati do kraja tako da ćete nam tu još na kraju i kukati
a72 ne brini za kile, otići će to kad budeš trčala za bebačem, a i da ne ode - znaš onu "bolje da ljulja, nego da žulja"
visnja naravno čujemo se, javim ti se ovih dana pa mi sa četveronošcima u šetnjicu
...a Špiro je meni najljepša beba koju sam vidjela. Jučer mi se još više uvukao pod kožu pa sam stalno pričala s mm-om o njemu i jučer poslije posla i jutros kad smo se vozili na posao. Baš bih i ja htjela imati tako jedno malo čudo doma
. Ma bit će, jel da cure? Čuvate mi mjesto u vlakiću?
Uopče nije upitno! Bit če sigurno, pa i sama vidiš da mi sve ovdje imamo neke "ratne" priče...nemoj klonut duhom, ove LH če bit pun pogodak! Sve če se posložit vidjet češ. A i neko maleno čudo gleda sad ozgore svoju mamu i misli se kako jedva čeka da ti dođe u ruke. Imaš ogroman poljubac od Špirka dodirka, uživao je u kafici, prva do sad da je bio s mirom
a72 eh, gdje su oni dani kad sam se ja brinula radi 71 kila, uuuuuuuu...sad kad sam ko trokrilni ormar to mi djeluje tako maaaaaaaaaloNe brini se draga, brzo češ ti opet bit šlang, sa smotuljkom u rukama
Ajme meni ko da je jučer bilo kad smo odbrojavale za moje I&O i kad smo čekale vijesti od tebe...Uh što vrijeme prolazi...
Choco šaljem malo rozih pusa za bebicu
Mi se pakiramo za Dubrovnik, iskreno, jedva čekam, tako sam sretna da idemo, malo promjene, moovinga, na kaficu sa prijateljima, šetnjice uz more, posjete noni tj. pranoni...baš i malo fali to. Al samo malo...
Kiss od mene i Špirolina
tibi draga, ja ti cuvam misto kraj mene, i jedva cekam kad ces nam se pridruzit. nemoj mislit da neces, nikad na to nemoj niti pomislit... pa ti si rodena da budes MAMA!!
roza bas mi je drago sta cete se malko spustit na more... vrime je super, evo recimo danas nekih 20 stuprnjeva ( ja svako malo cirkam kroz prozor). joj sta se špiro gustat na suncu. ajde ni mami ni tati to tesko ne pada.
cure baš ste divne, rascmoljila sam se sad od vaših riječi ohrabrenja
rozi sretan vam put na more i uživajte za sve nas
bambus znam draga da bi i ti volila po vani, ali bit će prilike... kad se bebica rodi onda ćete svaki dan đirati i guštati
a ja vam želim nešto drugo prišapnuti, ako je koja od vas u subotu 17.04. u Zagrebu, neka svrati na Rodin zelendan, bit će prekrasan program - više o tome http://zelendan.roda.hr/, i tamo ćemo imati mali stolić, više o tome na : http://forum.roda.hr/threads/54693-B...?p=1591995#top. Ja vam volontiram od 16-19 pa ako koja bude svratila obavezno mi se javite da se malo podružimo.
Sve vas ljubim drage moje![]()
tibi kakve su to sad sumnje? baci to sa strane i odmah u akcijunaravno da će biti , mjesec prije ili poslije i tebe će razveseliti topot malih debelih nogica ( i to već ranom zorom
), pa ćeš se smijati sama sebi kad se sjetiš kako si uopće mogla postaviti sebi takvo pitanje, a ako se zalomi 3 kako planiraš bit će tu posla i za širu obitelj; samo se ti drži plana i sve će biti dobro
; i zavidim ti što si u zg i što se možeš aktivirati u rodi, baš mi fali takvih stvari
roza sretan put i uživajte , mi smo svi u kratkim rukavima i neprestano vani
a72 pusti kile, u modu se vraćaju "raskošne" žene![]()
joj mandy neka njih i dvoje ili troje samo da oni meni dođu, budu živi i zdravi. Ne bi se ja ništa bunila. Budem se ja već snašla oko čuvanja, zaposlit ćemo rodbinua je li ti što planiraš kretanje u akciju? Ja bih te rado tamo prebacila na listi u trudilice, samo čekam da nam javiš
he he ako su raskošne žene u modi onda sam ja definitivno in, ali a72 dobro ti kaže mandy ništa ti ne brini i uživaj
eh da, samo jedan ispravak netočnog navoda, nisam u Rodi već djelujem u okviru Građanske inicijative koja želi ukazati na diskriminirajući zakon o MPO u Europi. Mi ćemo biti gosti na Rodinom zelendanu
pusa svima![]()
cure moje, ma ne sekiram se ja za kile, sa velikom srecom i duuuugo sam ja cekala ove moje kilice, nego nisam primjetila prelaz sa nekih 67-68, odjednom za par dana, booom, 71 . Do sada su isle 2kg mjesecno, a sad sam to nabila za par dana.![]()
Stigli!
Samo da vam se kratko javim, umorna sam jos od jucerasnjeg cijelog dana, jako sam bila nervozna pred let kako se malis to podnjeti, a on kao da leti vec godinama, plakao samo par minuta dok je avion sljetao. Nosila sam ga u sleepy wrap, i fakat je sleepy! Savjetujem vam svima ako planirate nosati svoju djecicu da uzmete taj wrap, super je.
Eto mi smo sad u Dubrovniku, jedva cekamo lijepo vrijeme da idemo u stenjice, sad je nesto sucmurasto, ali ne smeta jer ionako treba par dana da se akumuliramo.
Poljubac svima od nas i javim se jos.
Ps: Tibi taman te htjela pitat jel to za Rodu volontiras. Morat cemo malo ozbiljnije razmisliti o formiranju one grupe o kojoj smo govorile, za potporu roditeljima andela. Ako neka od vas zaista ima volje da mi pomogne, ja bih rado na tome pocela raditi. Pusa![]()
joj Roza blago vam se, znaš kako vam zavidim, obožavam more i sutra bi se tamo preselila da si mogu dole život organizirati.
Uživajte puno u šetnjicama uz more i napunite baterije
Na mene definitivno možeš računati za formiranje grupe potpore roditeljima anđela
pusa svima![]()