Pokazuje rezultate 1 do 50 od 181

Tema: Bodies revealed

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Iskreno, ne razumijem što u ljudskom tijelu ima zastrašujuće? :upitnik:
    A ti i tvoji klinci inače na svakom koraku viđate otvorena tijela mrtvih prepariranih ljudi, trudnica s fetusima ili sl..inače, nista nije zastrašujuće u pogledu na ljudsko tijelo...

Jesu to ona tijela koja je napravio Gunter von Hagens ?!

I vući djecu po ovakvim izložbama, malu djecu, mi je van pameti, nit znas kako će reagirati nit će im to u životu biti od krucijalne važnosti...al valjda je fora biti in....
    Posljednje uređivanje od Mondu : 06.04.2010. at 16:20

bilbo7 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Izložba se otvara 9.4. u Klovićevim dvorima, tako da hrvatsku izložbu još nitko nije mogao vidjeti.
    Ja sam svojima doma pokazala fotke sa stranice, i na njihov odgovor da im ne bi bilo neugodno ili užasno to vidjeti, odlučila da ćemo to i pogledati.
    A mislim da nema smisla nikoga optuživati zato što ide ili ne ide, to je stvar osobnog izbora, dogovora sa djecom itd.itd.

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj bilbo7 prvotno napisa Vidi poruku
    Izložba se otvara 9.4. u Klovićevim dvorima, tako da hrvatsku izložbu još nitko nije mogao vidjeti.
    Ja sam svojima doma pokazala fotke sa stranice, i na njihov odgovor da im ne bi bilo neugodno ili užasno to vidjeti, odlučila da ćemo to i pogledati.
    A mislim da nema smisla nikoga optuživati zato što ide ili ne ide, to je stvar osobnog izbora, dogovora sa djecom itd.itd.
    Uistinu nikoga ne optužujem, rekoh što mislim, i ostajem pri tome, ne vidim što tamo ima zanimljivo za trogodišnje dijete, dirati eksponate nikako ne smiju...a nek vodi klince tko god hoće....

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj Mondu prvotno napisa Vidi poruku
    Jesu to ona tijela koja je napravio Gunter von Hagens ?!
    Nažalost nisu. Gunther Von Hagens je autor originala Body Works, a Bodies Revealed je samo jedna od kopija.

Koliko znam Body Works je "papirnato" najbolje pokriven a etičke polemike (pa čak i sudski procesi) se vode oko svih takvih izložbi.

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

[QUOTE=daddycool;1590708]Nažalost nisu. Gunther Von Hagens je autor originala Body Works, a Bodies Revealed je samo jedna od kopija.

ah
    sad tek vidim da je daddy to vec napisao

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •