Pokazuje rezultate 1 do 50 od 961

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

odlucila sam malo se maknuti sa foruma i uzivati u proljecu, rasteretiti mozak od beta, inekcija, milinovica, postupaka, zakona...
    svima zelim puuuuuuuuuuuuuuno srece i uspjeha i nadam se da ce crvenkapica otvoriti novi val pozitivnih beta!

cujemo se

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    odlucila sam malo se maknuti sa foruma i uzivati u proljecu, rasteretiti mozak od beta, inekcija, milinovica, postupaka, zakona...
    svima zelim puuuuuuuuuuuuuuno srece i uspjeha i nadam se da ce crvenkapica otvoriti novi val pozitivnih beta!

cujemo se
    Draga Pinky, nakon svega takva odluka je jako dobra, želim da se odmoriš od svega
    jer dođe vrijeme za predah i "sunčanu stranu ulice", kako sam napisala na drugom dijelu foruma
    mogu ti reći da ću i ja tvojim stopama ako ne na duže vrijeme ono do povratka doc. P. na posao,
    u proljeće tako su lijepi Ston, Dubrovnik, Cavtat

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

priču sam napisala na jednom drugom forumu, no moja je pa mi to daje za pravo da je objavim i ovdje za vas ako se odlučite poći:

Sunčanom stranom ulice

Na ulici, jutros ne dotiču me mlade trudnice s trbusima, prolazim mimo njih kao i pred ostalih prolaznika.

Na izlozima velikim slovima označena sniženja dječje odjeće ne privlače moju pažnju i ni nakraj pameti mi nije ući tamo i kupiti plave cipele za dječaka koji je još plan na papiru, suma injekcija, lijekova, planirana stimulacija, neodređen netko.

Pored mene prolaze mame i guraju kolica s dječicom, ne gledam u njihova vesela lica i ne dopuštam im da mi se smješkaju od toga bih mogla dobiti inspiraciju pa početi računati planirati, folikule, jajne stanice, oplođene, neoplođene, u nedogled….

No kroz procvalo granje probija se proljetno sunce i gledam: više je sunca na drugoj strani ulice, sačekam strpljivo u redu, prelazim na drugu stranu,

idem sunčanom stranom ulice....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •