Pokazuje rezultate 1 do 50 od 961

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Blekonja sreeetno i znaš sama da ovdje matematika ne vridi....tako da kreni lipo i veselo!
    Ali znate li šta se meni dogodilo...ne bi virovale,e pa sad ću vam ispričat!
    Išla ja kod dr B da se dogovorimo oko daljnjih aktivnosti,razgovor teče krajnje ugodno i lipo,na tragu dogovora... (kako sam se potiho i nadala)za možebitni prirodni u 6.mj.i tako...razgovor privodimo kraju kad dr.meni ničim izazvan "ti si Zlatica na forumu".
    Tako da umjesto zaključka na ovu priču...sljedi pozdrav gore navedenom dr. i zahvaljujemo mu na odvojenom vremenu da svrati i ovdje!

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj zlatica prvotno napisa Vidi poruku
    i tako...razgovor privodimo kraju kad dr.meni ničim izazvan "ti si Zlatica na forumu".
    Tako da umjesto zaključka na ovu priču...sljedi pozdrav gore navedenom dr. i zahvaljujemo mu na odvojenom vremenu da svrati i ovdje!
    Ne mogu virovat, legenda!
    Ja nikad nisam o tome razmišljala... ali sigurna sam da navrate oni ovdje tu i tamo, čisto da vide kako "javnost" diše (i svaka im čast kad i za to nađu vrenmena!) Ma znaju oni sve, i sigurno bi većina njih prepoznala svoje pacijente. Haha... mene bi moj dr. prepoznao isti čas, samo po potpisu! Čak mi je poželio sreću na operaciji oka.
    Dakle pozdrav svim našim doktorima koji nam pomažu da postanemo sretne mame! Zaista imaju odgovoran i emotivan posao!

SRETNO CURKE!

Crvenkapice, jako mi je žao!
    Blekonja vibram do neba draga za sutra!

i ne mogu
    Posljednje uređivanje od Denny : 09.04.2010. at 19:55

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj zlatica prvotno napisa Vidi poruku
    "ti si Zlatica na forumu". !

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu