Pokazuje rezultate 1 do 50 od 120

Tema: Fimoza

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mi planiramo na jesen riješiti kirurški, jer mu se još uvijek ne da niti milimetra prevući, skroz je slijepljena isto kao i kad se rodio.
    opet je imao urinarnu infekciju i to dosta jaku i ne da nam se više zamarati ni njega ni nas.

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa Vidi poruku
    mi planiramo na jesen riješiti kirurški, jer mu se još uvijek ne da niti milimetra prevući, skroz je slijepljena isto kao i kad se rodio.
    opet je imao urinarnu infekciju i to dosta jaku i ne da nam se više zamarati ni njega ni nas.

jesi ti redovito navlačila, odnosno pokušavala navlačiti? ja sam s patrikom to riješila prije godinu dana i tada se već prevukao skroz do kraja pa sam se s dorianom totalno opustila i pomalo zaboravila na to i sad vidim da sam zabrijala. počeli smo malo navlačiti i vidim malkoc pomaka. znam da imamo vremena do jedno 3 godine, ali me već strah da ga nisam zeznula što sam zaboravila prevlačiti.

paws avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

O kakvom se to zahvatu radi?

Meni je pedijatrica rekla kada je imao 2,5godine da je svoje dijete vodila na Rebro i da su mu tamo pod lokalnom samo prevukli/odljepili? Sad mi fakat uopče nije jasno o čemu se to radi?
    Baš sam u komi radi toga, pa jel to sve ukupno strašno?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •