Pokazuje rezultate 1 do 50 od 158

Tema: Ponovno zabrana pušenja - što to znači u praksi?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj dorotea24 prvotno napisa Vidi poruku
    evo ja baš svoju cigaretu gasim i ne smatram se pušačkim šljamom. onom koji je to rekao treba reći da je nekulturan što i je, ali ne zbog toga ni krivi ni dužni opaliti po pretilim ljudima. zbog jedne uvrede se vrijeđa treća strana koja nema veze s tim.
    i još osoblje rikava od smijeha. da imam 100kg mene bi ova izjava duboko uvrijedila i ne mogu vjerovati kako ne vidite da vrijeđate ljude na osnovu izgleda ni krive ni dužne, osim što su "debeli" i daju loš primjer vašoj djeci. možda je to nešto interno pa ja ne kužim.
    pa isto se po, ni krivim ni dužnima, opalilo po pušačima jer je nekima ružno vidjeti ljude koji hodaju po cesti i puše
    u čemu je problem ako nikome ne ide u lice, a opušak bace u smeće?
    dakle govorimo o neodgojenim ljudima uopće, koji su u svim segmentima života takvi, ne samo kao pušači
    ako ćemo ići na to što je kome ružno, eto i trina rekla što je njoj, leonisa se nasmijala, a ja obje potpisala
    pušač je ovisan o cigareti, pretila gospođa o hrani, a obojma nije zdravo to što rade
    zar trebam voditi računa i o tome što je kome ružno?
    nemojmo onda pričati o pušačima nego o neodgoju, pa možemo svašta strpati u tu kategoriju
    Posljednje uređivanje od AdioMare : 10.04.2010. at 13:58

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •