Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1100

Tema: Potpomognuta na SV. DUHU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Korny77 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj agility prvotno napisa Vidi poruku
    Napravila sam betu: 823: Još ne vjerujem da je uspijelo od prve.
    Imala sam samo jedan folikul, a na dan aih nije ga više bilo. Nisam imala razloga se nadati...
    Bok svima,

moram reći da mi je ova tvoja situacija ponovno vratila nadu...čestitam ti od srca...naime ja sam završila s gonalima i imam samo dva folikula(toliko sam ih imala s klomifenom)-u pon. mi je punkcija pa se nadam da je to dovoljno-loše sam reagirala očito na gonale...

Pozdrav svima...Kisss

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Korny77 prvotno napisa Vidi poruku
    Bok svima,

moram reći da mi je ova tvoja situacija ponovno vratila nadu...čestitam ti od srca...naime ja sam završila s gonalima i imam samo dva folikula(toliko sam ih imala s klomifenom)-u pon. mi je punkcija pa se nadam da je to dovoljno-loše sam reagirala očito na gonale...

Pozdrav svima...Kisss
    Korny bit ce to sve o.k., nemoj se zivcirati za broj folikula, ionako smiju samo 3 js oploditi, gledaj to tako da ce se sve js koje ti izvade oploditi, nista se nece baciti i nece morati izabirati eci peci pec koje 3 da oplode.

Drzim fige za bezbolnu punciju i kvalitetne js ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Korny77 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj bugaboo prvotno napisa Vidi poruku
    Korny bit ce to sve o.k., nemoj se zivcirati za broj folikula, ionako smiju samo 3 js oploditi, gledaj to tako da ce se sve js koje ti izvade oploditi, nista se nece baciti i nece morati izabirati eci peci pec koje 3 da oplode.

Drzim fige za bezbolnu punciju i kvalitetne js ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Hvala...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •