Ciao svima!
Kao prvo ja sam nova ovdje, ali moram priznati da vas "špijuniram" već mjesecima , samo nikako da se odlučim javiti.
Sada me iziritirlo ono što je napisala vojvođanka za docenticu pa sam se morala javiti. I ja sam kod nje, nažalost i svaki put kad dođem me ispočetka iznervira i razočara tako da me niti to njeno predavanje ne čudi...
Nego, htjela sam pitati za savjet. Nalaz od MM je oat, a samnom je sve ok. Zanima me da li postoji nešto drugo za stimulaciju umjesto klomifena jer sam čitala da on jako nepovoljno djeluje na endometrij.
U prvom pokušaju smo dobili 5 folikula, 2 zrele stanice i dvije 8stanične opl.j.s. na 3.dan. Vratili smo obje, ali ništa. Još mi je rekla da su svi preduvjeti savršeni jer je debljina stjenki ok i sve je kod mene drugo ok tako da je vjerojatnost velika, a na kraju ništa. U postupku smo u 5/10 i voljela bi ako treba i kupiti ljekove za stimulaciju ako postoji nešto bolje s čim bi možda imali veće šanse za imlantaciju.
Uzimala sam klom. 150mg/dan od 3.-8.d.c. jer je doc.htjela što blažu stimulaciju kako bi dobila što manje j.s. i to me sad čeka ponovo. Voljela bi si povećati šanse što je više moguće, kao i sve ovdje uostalom.
Nadam se da nisam previše zakomplicirala...