Ciao svima!
Kao prvo ja sam nova ovdje, ali moram priznati da vas "špijuniram" već mjesecima, samo nikako da se odlučim javiti.
Sada me iziritirlo ono što je napisala vojvođanka za docenticu pa sam se morala javiti. I ja sam kod nje, nažalost i svaki put kad dođem me ispočetka iznervira i razočara tako da me niti to njeno predavanje ne čudi...
Nego, htjela sam pitati za savjet. Nalaz od MM je oat, a samnom je sve ok. Zanima me da li postoji nešto drugo za stimulaciju umjesto klomifena jer sam čitala da on jako nepovoljno djeluje na endometrij.
U prvom pokušaju smo dobili 5 folikula, 2 zrele stanice i dvije 8stanične opl.j.s. na 3.dan. Vratili smo obje, ali ništa. Još mi je rekla da su svi preduvjeti savršeni jer je debljina stjenki ok i sve je kod mene drugo ok tako da je vjerojatnost velika, a na kraju ništa. U postupku smo u 5/10 i voljela bi ako treba i kupiti ljekove za stimulaciju ako postoji nešto bolje s čim bi možda imali veće šanse za imlantaciju.
Uzimala sam klom. 150mg/dan od 3.-8.d.c. jer je doc.htjela što blažu stimulaciju kako bi dobila što manje j.s. i to me sad čeka ponovo. Voljela bi si povećati šanse što je više moguće, kao i sve ovdje uostalom.
Nadam se da nisam previše zakomplicirala...