Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Bolovi u jajnicima (nešto kao menstrualni)

dee dee avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno Bolovi u jajnicima (nešto kao menstrualni)

Trudna sam 27 tjedana i prije tri dana počeo me na jedan cijeli dan boljeti desni ja bih rekla jajnik. Onda me to prošlo, a od jučer me identično boli samo lijevi. S tim da me bolio navečer pa sam uspjela zaspati, ali bol se nastavila ubrzo nakon što sam ujutro ustala. Bol je onako iritantna - kao pred mengu ili kada ju već dobijemo pa ono na početku. Paše mi da ležim i da se utoplim, ali me počinje jako brinuti ta bol.
    Jutros sam primjetila da imam i nekakav bezbojni pomalo sluzav iscjedak kojeg osjetim da ističe van kada stojim.
    Je li itko od vas imao slično iskustvo .
    Bebica je inače stalno u pokretu, osjetim ju da se miče uobičajenim tempom

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Probaj nazvati svog ginekologa i pitati ga za mišljenje.
    Ne bih te htjela isfrikati ali tako su meni počeli trudovi (osim što su me boljeli oba istovremeno)
    Nadam se da će ti se javiti još netko s drugačijim iskustvom...
    Posljednje uređivanje od pomikaki : 14.04.2010. at 13:51

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

u prvoj trudnoći mene je sve boljelo, gotovo cijelu trudnoću sam pila normabele po potrebi, bolovi su bili slični menstrualnima, a znalo je i probadati, ponekad i u ovoj trudnoći to osjetim, onda se umirim, legnem i uglavnom prođe kroz neko vrijeme, nekako se baš ne opterečujem time jer mi je poznato, ali svakako spomeni to svojoj ginici pa ćeš vidjeti što će ona reći, bitno da osjetiš svoju bebicu, meni je govorila da se sve rasteže pa me zato boli.

dee dee avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

ma nemam pojma više, evo danas cijeli dan provodim u krevetu pa se nadam da će se bol smiriti. Bebač je aktivan nema što, tako da me to jedino smiruje. I mene inače sve boli pa isto nekako mislim da je sve to povezano jedno s drugim. Jer često me bole i leđa i trtica i prepone tako da sam na bol već navikla, ali ne volim ovaj osjećaj kada boli unutar trbuha... bit će valjda bolje ako se nastavi naravno idem doktoru

inikaaaaaa avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

mene je isto tako boljelo negdje punih tjedan dana , oko 30-tog tjedna.ustvari , više me je probadalo nego bolilo... samoinicijativno sam mirovala ... ležala , magnezij pijem još od početka ...i prošlo mi je to je valjda od rasteznja ili čega već :/

migoh avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj inikaaaaaa prvotno napisa Vidi poruku
    magnezij pijem još od početka ...i prošlo mi je to je valjda od rasteznja ili čega već :/
    i meni je magnezij pomogao iako sam ga počela piti kasnije jer nisam znala da pomaže.........isto tako mislim da je bol zbog rastezanja/namještanja.

dee dee avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Evo cure da i ja odgovorim zbog nekih novih trudnica koje dolaze. Hvala Bogu stanje se popravilo u iduća dva dana od napisanog posta. Isto sam mirovala, popila magnezij dva tri dana (da li je pomogao ili ne neznam, ali odmogao nije) i evo sada je ponovno sve u redu. Plovimo dalje

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Cure u kojem obliku pijete magnezij? One šumeće tab?

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

dee dee, drago mi je da ti je bolje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •