Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2110

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Cranky, Magdalena, Dani, Tigrical, Gizmos i Innu hvala na savjetima. Odlučila sam da idem na HSG bez pogovora i natezanja, ako boli neka boli. Jednom sam preživjela kiretažu na ibuprofenima, pa ću isto tako izdržati i HSG.
    Skoro sam zaboravila da mi je dr. Vlast dao da bilježim bazalnu temperaturu
    prije jedno godinu dana sam se mučila sa fertility friend-om i ustanovila si ovulaciju(eh da, i LH trakice su pomogle) i sjećam se kako je MM pizdio da ga digitalni termometar probudi svako jutro....E sad će bit dejavu
    Bila jučer po uputnice i sve se odvijalo suprotno mojim očekivanjima
    Moja gin je odmah uzela briseve, dala mi uputnice za sve što je bilo navedeno i rekla mi da ako išta drugo zatrebam, neka se slobodno obratim. Dr. opće prakse je za pretrage MM-a isto sve napisala i još mi se sestra ispričala što sam dugo čekala
    E sad jedno pitanje za moje Istrijanke : MM može ići kod urologa u dom zdravlja u Poreč ili mora baš u Pulu? Isto me zanima za hormone, samo Pula ili može i Dom zdravlja Poreč?

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ja sam ti već napisala da će ti dr.D dati sve što ti je potrebno ako te nalaze traže specijalisti, ali kad mi je trebalo bilo što za Maribor-nula bodova! A da ne govorim o imunologiji i slično. Meni je uputnice za TORCH, ANA, ALA i LAC dao doktor opće prakse kao i hormone jer mi je ona rekla da na njih imamo pravo samo jednom godišnje...Da ne duljim, sve što je tražila docentica ona mi je dala, sve što sam tražila sama-nije mi dala, a posljednja stvar koja mi se zamjerila je bila neposredno prije odlaska u Maribor kada sam je tražila koagulogram i krvnu sliku (zbog nekih problema). Dala mi je crnu uputnicu pa sam osim koagulograma morala platiti i krvnu sliku (da ne govorim da sam zaposlena, da imam zdravstveno i dopunsko). Ili pak izjave "Pa smatra se da klamidija ne uzrukuje neplodnost!" a bilo je i još sličnih...

Što se tiče urologa, ovaj što radi u bolnici je čisti privatnika i kod njega se sve plača...Mi smo se jednom naručili, ali kad nam je rekao cjene smo pali na guzicu. Za neke osnovne pretrage (bez briseva) je tražio oko 500,00 kn a nakon toga su trebali i brisevi i još nešto što uopće nije potrebno. Na kraju smo se naručili u Pulu u bolnicu i čekali dva mjeseca. Nakon tog pregleda nismo bili ništa pametniji. Briseve je MM napravio na ZZJZ u Puli sa uputnicom doktora opće prakse. Da se sada vračam unatrag preskočila bi definitivno ovaj dio sa urologom (posebno ako brisevi budu uredni)

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

GIZMOS ti baš imaš nekog ginekologa, za poželjeti neprijatelju! Ja stvarno nisam imala problema s mojom, čak me savjetovala da uopće neidemo ovdje nego da idemo odmah u Maribor ili Ljubljanu.
    Obzirom da sie se prebacila kod dr.V, jeli ti ikada bio bed da ćeš doći na punkciju, a njega nema nego ti ona radi punkciju jer je dežurna?!
    Ja sam kod nje, a punkciju mi je radio Vlašić jer je bila nedjelja... Meni je to frka, a iskreno bila sam razmišljala da se prebacim.

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj mare157 prvotno napisa Vidi poruku
    GIZMOS ti baš imaš nekog ginekologa, za poželjeti neprijatelju! Ja stvarno nisam imala problema s mojom, čak me savjetovala da uopće neidemo ovdje nego da idemo odmah u Maribor ili Ljubljanu.
    Obzirom da sie se prebacila kod dr.V, jeli ti ikada bio bed da ćeš doći na punkciju, a njega nema nego ti ona radi punkciju jer je dežurna?!
    Ja sam kod nje, a punkciju mi je radio Vlašić jer je bila nedjelja... Meni je to frka, a iskreno bila sam razmišljala da se prebacim.
    Ja sam pisala o primarnoj ginekologici u zadnjoj poruci, a na KBC-u se nisam još prebacila kod dr.V ili dr.V ali imam namjeru uskoro, a vjerujem da će biti poslje svega, jer dr.N.S.S. neće "šutjeti", ona će makar nešto prokomentirati (naravno ništa pozitivno) kao i za odlazak u Mb

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    Skoro sam zaboravila da mi je dr. Vlast dao da bilježim bazalnu temperaturu
    Ovo je stvarno tragikomicno! I vise nego ocito koliko je milinovicevski, da ne kazem crkveni, pristup lijecenju neplodnosti uzeo maha!

Kada sam ja nakon godinu dana pokusavanja (prije se nisam ni usudila ici kod doktora zbog nemogucnosti zaceca, jer sam znala da kao neplodnost racuna tek ako u godini dana nezasticenih spolnih odnosa ne dodje do trudnoce) konacno dosla kod dr. V., onako poslusna, informirana, disciplinirana i sa grafovima bazalnih temperatura za 6 zadnjih ciklusa!, on ne samo da ih nije ni pogledao, nego je rekao da se time uopce ne opterecujem... A sada, po svemu sudeci, bez par ciklusa (nadam se uistinu samo par!) biljezenja BT izgleda da se vise nece moci ici niti na ciljane odnose! Pa, ako racunamo min. 1 godinu prije nego sto uopce dodjes kod doktora specijalista, 3-6 mjeseci biljezenja BT, par mjeseci sakupljanja nalaza, par ciklusa ciljanih, par ciklusa AIH, nema sanse da se na red za IVF dodje prije nego sto prodju najmanje 2 godine...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •