Pokazuje rezultate 1 do 50 od 85

Tema: Bojim se da neĆu moĆi dojiti nakon carskog

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

joj šta ćemo se nasisavat još u sali danas sam čula da u vž odmah bebica ide na podoj weeeeeeee , jedino mislim da će me uhvatit panika kad dignu onaj zastor , pa kad me počnu rezuckat uf :shock: ... tad ću valjda htjet pobjeći sa stola .... kak ste se osječale , kad ste znale što se događa sa one strane zastora ? brrrrrrrrrrrrrrr
    I ja sam bila sva u panici da me seku a ja budna...ali tu mi je pomogla preprepredivna anesteziologica. Zena je svo vreme bila pored moje glave, mazila me i drzala za ruku. Svako malo je gledala sta se dole dogadja i prepricavala mi do najsitnijih detalja. Dr je kao pokusavao da odrzi neku komunikaciju samnom, ali to mi je samo odmagalo. Nekako je bio previse strucan a anesteziologica nekako majcinski topla. Kada su Mishicu izneli iz sale na merenje, izasla je na kratko da je vidi i sve mi prepricala.
    Ako ikako mozes, izaberi dobrog anesteziologa, jer on te "vodi" tokom CR, ginekolog je tu cisti "fizikalac".

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj polfezna prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam bila sva u panici da me seku a ja budna...ali tu mi je pomogla preprepredivna anesteziologica. Zena je svo vreme bila pored moje glave, mazila me i drzala za ruku. Svako malo je gledala sta se dole dogadja i prepricavala mi do najsitnijih detalja. Dr je kao pokusavao da odrzi neku komunikaciju samnom, ali to mi je samo odmagalo. Nekako je bio previse strucan a anesteziologica nekako majcinski topla. Kada su Mishicu izneli iz sale na merenje, izasla je na kratko da je vidi i sve mi prepricala.
    Ako ikako mozes, izaberi dobrog anesteziologa, jer on te "vodi" tokom CR, ginekolog je tu cisti "fizikalac".
    Veliki potpis, točno je ovako bilo i sa mnom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •