Pokazuje rezultate 1 do 50 od 682

Tema: KB Merkur - ima li kakvih novosti?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mater Studiorum avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Otišla sam u Merkur namjerno, da izbjegnem hladan i veterinarski pristup koji sam doživjela u drugoj bolnici tijekom hospitalizacije zbog komplikacija u trudnoći, svjesna da su trenutno u gužvi, iako ne do koje mjere.
    Rodila 24.3. i zbilja je živi kaos...
    Soba u kojoj sam bila smještena je preko puta jedne od rađaona, vrata ostanu otvorena kad je vruće... ma, nakon dva dana i same smo vikale "Gospođo, dišite!"
    Bilo nas je pet u sobi, samo dva krevetića tako da preko noći hoćeš-nećeš moraš dati bebu u dječiju sobu. Dobra vijest je da dohranjuju isključivo žličicom i šalicom.

Uvijeti jesu bili strašni, ali osoblje je bilo više nego super. Babice, sestre, doktori svi su bili dragi, ljubazni i uslužni.
    I ponovo bih radije u taj kaos kod njih nego tamo gdje spadam po mjestu stanovanja!

casper avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mater Studiorum prvotno napisa Vidi poruku
    Otišla sam u Merkur namjerno, da izbjegnem hladan i veterinarski pristup koji sam doživjela u drugoj bolnici tijekom hospitalizacije zbog komplikacija u trudnoći, svjesna da su trenutno u gužvi, iako ne do koje mjere.
    Rodila 24.3. i zbilja je živi kaos...
    Soba u kojoj sam bila smještena je preko puta jedne od rađaona, vrata ostanu otvorena kad je vruće... ma, nakon dva dana i same smo vikale "Gospođo, dišite!"
    Bilo nas je pet u sobi, samo dva krevetića tako da preko noći hoćeš-nećeš moraš dati bebu u dječiju sobu. Dobra vijest je da dohranjuju isključivo žličicom i šalicom.

Uvijeti jesu bili strašni, ali osoblje je bilo više nego super. Babice, sestre, doktori svi su bili dragi, ljubazni i uslužni.
    I ponovo bih radije u taj kaos kod njih nego tamo gdje spadam po mjestu stanovanja!

Pa nemrem vjerovat!!!!
    Rodila 26.3. Onaj dan kad im je preko noći ostalo na hodniku 7 žena.
    Pa bile smo na 2 metra jedna od druge.
    Moja soba 204, prva do rađaone

Mater Studiorum avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj casper prvotno napisa Vidi poruku
    Pa nemrem vjerovat!!!!
    Rodila 26.3. Onaj dan kad im je preko noći ostalo na hodniku 7 žena.
    Pa bile smo na 2 metra jedna od druge.
    Moja soba 204, prva do rađaone
    Mene su 26.3 pustili doma oko 19:00, čudila sam se čemu takva frka... Broja sobe se ne sjećam, ali s mog kreveta se vidjelo ravno u rađaonu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •