Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1301

Tema: Odbijači dohrane- postrojimo se!!!!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

9 mjeseci.
    slabo.

nisam to očekivala od njega.
    velika je beba i mislila sam da će biti pravi gurman.
    bio je samo na sisi do šestog mjeseca i s 4 kile koliko je imao pri rođenju skočio je na 10 kila.
    mislila sam stvarno da neće biti problema što se tiče hranjenja na žlicu...ali ovo je katastrofa.

moja mama ga već može nekako nahraniti...ali ja nikako... nema šanse.
    uglavnom prska i pljuje.
    voće čak i hoće, ali samo par žlica... onda poludi i hvata me za sisu , cendra, šizi.
    pokušala sam biti čvrsta i ne dati mu sisu dok ne pojede kašicu ali nema šanse jer podemoni totalno.

ne znam šta ću.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Death-of-Art prvotno napisa Vidi poruku
    9 mjeseci.
    slabo.

nisam to očekivala od njega.
    velika je beba i mislila sam da će biti pravi gurman.
    bio je samo na sisi do šestog mjeseca i s 4 kile koliko je imao pri rođenju skočio je na 10 kila.
    mislila sam stvarno da neće biti problema što se tiče hranjenja na žlicu...ali ovo je katastrofa.

moja mama ga već može nekako nahraniti...ali ja nikako... nema šanse.
    uglavnom prska i pljuje.
    voće čak i hoće, ali samo par žlica... onda poludi i hvata me za sisu , cendra, šizi.
    pokušala sam biti čvrsta i ne dati mu sisu dok ne pojede kašicu ali nema šanse jer podemoni totalno.

ne znam šta ću.
    tvoj bar pojede kasicicu.
    moj ni to.
    i ista prica. sjajno napredovao na sisi, jeo lepo. ima 7 meseci i 9 i po kila samo na mleku.
    nece da jede ni slucajno, nista.
    a nije lud za sisom, ono da hvata i insistira.
    on jede puno nocu, i danju moze i po 4 sata da ne jede.
    nisam pametna sta mi je ciniti, i da li nesto ciniti

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

moja cura je odjednom propapala. Jedan dan je vrištala i pljuvala, a drugi je jela najnormalnije da joj ni babajolac nije trebao. Nisam se mogla prečuditi. Voćne kašice joj uglavnom dajem gotove i sad se posebno veseli kad čuje onaj klik kad otvorim bočicu. Dapače, sad jako voli i gledat koji obrok joj spremam i što sad slijedi. Jedino se mučimo s pijenjem iz čaše. Već sam pisala na drugoj temi o tome: koristim običnu čašu jer s drugima ne ide pa ne ide.

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Pozdrav svima, evo i nas ovdje
    Moja curka je danas 8 mjeseci, krenuli smo s dohranom sa 5,5 i do danas sveukupno nije pojela ni jednu malu teglicu
    Neki dan sam se totalno rasplakala, muž je bio doma i uvjerio se da ona jednostavno ne želi jesti, doslovce ne želi otvoriti usta, mogu joj držati žličicu na usnicama i minutu, ona ne bude zinula... Onda sam naišla na ovu temu pa mi je nekako malo lakše kad vidim koliki se mučimo s time, ne jednom drugom forumu sve bebe jedu ko velike i to me dodatno deprimira...

Dakle, imam i konkretno pitanje Da li nakon te silne jedne-dvije žličice neke hrane vi odmah dajete ciku/bočicu s mlijekom ili čekate neko vrijeme? Ja sam u početku davala odmah, a zatim sam počela raditi pauze da vidim da li će mi pokazat jel gladna ili nije, i ona izdrži neki puta i do 2 sata da ne jede nakon te jedne žlice. Čudno moje djetešce... A uopće ne izgleda mršavo i izgladnjelo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •