Citiraj SikaPika prvotno napisa Vidi poruku
Kad smo kod velikih obroka, M. nekada kada joj se nešto svidi zna pojesti i 250 ml što se meni čini jako puno, no bed mi je prekidati ju. Da se razumijemo, ne radimo nikakve avione, ne igra se dok jede, samo jede... Neku večer je pojela blitve sa žgancima možda i više od 250 ml. Dva sata prije toga siki, a onda i sat vremena poslije toga. Da joj ne dajem toliko krute hrane? Inače, ima jedva 7,5kg sa svojih 9 mjeseci, ali je jako, jako aktivna.
Potpuno isto kao i kod nas! :D sa svojih 9 i pol mjeseci na jedvite jade je navukla 7,5 kg, a jede nenormalno. Ovim rasporedom:

-nakon buđenja obilno dojenje
-još jednom dojenje
-gris ili zobene pahuljice s voćem (ponekad i samo voćka)
-dojenje
-dojenje
-tanjur 2 vrste povrća ili 1 povrće s rižom + meso/riba (sve zajedno iskuhano s maslinovim uljem)
- 200 ml AD
- 200 ml AD (ili voćka ili dojenje)
- dojenje

I između svih tih obroka pokoji komadić voća ili stiropor od riže i puno vode. U zadnje vrijeme joj je dojenje, kao što sam već gore napisala, sve kraće i kraće, ali ove krute obroke pojede u cijelosti. Jučer je pojela čitav tanjur za odrasle piletine sa onim povrćem carska mješavina (da, pravim joj ponekad to smrznuto povrće, ne vidim veliku štetu u tome).
Uvjerena sam da je to genetski jer takav joj je i otac i čitava njegova familija - puno jedu, više obroka kroz dan, a kao da jedući mršave :D