Evo, nikad nije dosadno u nas...do sada moj klinac nije slušao, ali ajde nekako sam se borila s njim, ali sada često u vrtiću slušam pritužbe da tuče drugu djecu. On nema 5 godina, vrlo je fizički jak i veći od ostale djece, a u toj grupi su djeca od 3-6 godina sklupa i kad ovaj moj i zagrli neko manje dijete on ga jednostavno zgniječi a kamoli kad ga udari!
Sada ga žele udaljiti s programa i skratiti mu ga na 4 sata i ja ne znam što da radim. Čas sam u depresiji čas mi smiješno da baš moje dijete izbace iz vrtića !!!???
Naprosto ne znam zašto to radi ... idemo k psihologu na sastanak za par dana ...
Ima li tko sličnih iskustava da mi kaže da je to ipak samo faza i da će proći ?!!!

. Čas sam u depresiji čas mi smiješno da baš moje dijete izbace iz vrtića !!!???
Odgovori s citatom
)..objasnjavanjem..

((((((imamo curicu od 3 godine... tuče se, gura drugu djecu, grize, baca stvari na njih.....svako jutro n am obeća, čak ako niti ne spomenemo isto, da više neće tući drugu djecu, no sve se vraća na staro... jedan dan dobro, idući dan opet isto. ni sami više ne znamo kako dalje. čak smo ja i suprug bili na razgovoru, samoinicijativno, kod stručne osobe, ne bi li nam ona pomogla kako da se postavimo prema njoj, jer zaista neznam gdje griješimo.. no, bez rezultata. sad se spremamo kod dječjeg psihologa, jer vidim da smo bespomoćni u svemu tome.