Pokazuje rezultate 1 do 50 od 89

Tema: Obavezno spavanje u vrticu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

U našem vrtiću ne moraju svi spavati, nespavači moraju raditi neku tihu aktivnost: crtanje i sl.

H ne spava popodne već 3g (od 2.5g) i stvarno bi bilo pretjerano da joj sada silom mijenjamo ritam. Krenula je u vrtić ove jeseni i moj prvi zahtjev je bio da ne spava popodne.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    U našem vrtiću ne moraju svi spavati, nespavači moraju raditi neku tihu aktivnost: crtanje i sl.

H ne spava popodne već 3g (od 2.5g) i stvarno bi bilo pretjerano da joj sada silom mijenjamo ritam. Krenula je u vrtić ove jeseni i moj prvi zahtjev je bio da ne spava popodne.
    Ovako je bilo i kod nas. Kad bi legli, teta bi im čitala priču nekakvih dvadesetak minuta. Ležali bi svi, da se malo odmore. Oni koji ne bi zaspali, smjeli su u tišini ustati i baviti se tihim aktivnostima. U tu svrhu sva djeca su imala kutije za cipele (koje smo oblijepili tapetom i kojekakvim naljepnicama po želji djece) i unutra igračke za tiho igranje. Moglo se i crtati, a kasnije, kad je moj sin bio predškolac (bili su mješovita grupa) to vrijeme se koristilo za rješavanje listića, dok su mala djeca uglavnom spavala. Sve se može... Gdje je volje, nađe se i načina. I ne moraju paliti televizor da ih umire...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •