-
hvala anchie. ovo kaj si napisala mi je sve jasno. a bas sam se bila sokirala sa svim napisanim i zapitala se, al ipak mislim da je bolje do 3 godine da ovo dobije nego obicno kavlje. prvi put sam se zeznula opasno, jer nije bilo nikakve podrske i bila sam uzasno tuzna i razocarana jer meni nikad nije palo na pamet da ja nebi imala mlijeka... nisam imala doma ni bocice nista, kupila grudnjake za dojenje, jos mi prodavacica prica " a kaj ak neces imat mlijeka " i prica iskustva, ja se samo nasmijala i mislila " kokos nema pojma ". a onda rodila, mali savrseno vuce, ne ide nista, on vristi zovem sr. Zilu jer ju svi hvale i mislim da nes dobro ne radim, ona stisne i kaze - nema ni kapi - i odnese ga nahranit. dosli doma, cijeli dan na cici, place, dosla svekrva ( inace predivna i obozavam ju, da se krivo ne shvati ) i prica ona mom dragom - sine odi ti kupi nesto dok stignes bla bla - htjela sam ju van izbacit, navecer dragi mucka ja placem... drugi dan, treci, deseti na cici non stop i po 4 sata u komadu, zovem neonatologicu i kaze mi da napravim test s bocicom, ak pojede 30 ml i vise da je gladan, on pojeo sve. u međuvremenu zvala i patronaznu da me ohrabri, uzalud je to komentirat, na celu joj pise AD. izdajalica mi je bila najbolja prijateljica, prvo 30 iz obje, pa na kraju sve skupa i 700 ml, a on je u međuvremenu bio i bar 6 puta na cici. zvala i vas sos... al bilo me strah ostavit izdajalicu da se ne smanji kolicina ak nece htjet vuc kak treba... da mi je tad bilo ovog foruma. zakljucila sam na kraju da sam mlijeka imala samo je kasnije doslo, a frajeru je bilo lakse na bocicu a s cicom se igrao u u laganini, a i jeo jer je bljuvao non stop, presvlacila sam ga 5 puta dnevno. a eto. drugi put je uspjelo bez beda, valjda jer sam bila smirena i vjerovala u sebe i znala da mogu nahranit svoju bebicu.
i pitanje ponovo, kolko stvarno moze stajat moje u zamrzivacu, jel gubi na kvaliteti??? nadam se da cu uspijet ostat doma do godine dana, al svejedno nakon toga moram radit i nastavit s dojenjem i izdajanjem jer radim po 12 sati u smjenama. hvala unaprijed
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma