Ja sam za to i možeš ti to sama. Decapeptyl ide u trbuh ili u ruku samo pod kožu.
Ja sam strašno strahu injekcija, ali sam si ih sama davala i suuper je. Nemaš nikakvih problema, puštaš si dok ne zaboli pa prestaneš, pa opet i tak.
Kada dec? Svejedno, nema boljeg ili goreg vremena, glavno je da je svaki dan ISTO vrijeme.
Kakvu imaš th? Joooj evo na vidiku još puno trudnica.
dan svima. bila danas na folikulometriji za drugu inseminaciju, vodeći folikul je na lijevom jajniku, a kako nemam jajovoda, dr. B rekao idemo na punkciju onda. u srijedu opet da vidimo koliko je narastao i dat će mi vjerovatno gonal injekciju. baš sam sretna, jer više ne vjerujem u inseminaciju.
nemam pojma terapiju, mislim količinski, sad počinjem s decapeptilom a onda imam spremne gonale.
malo me prpa davat sama, ali mislim d abih bar decapeptil mogla, ono s gonalima mi je prekomplicirano, nekako mi lakše na hitnu navečer oko 22 sati, nema nikog, gotova za minutu.
baš ću probat u trbuh, mislim da bi mi u ruku bilo nezgodnije.
Mislim da je o.k. da dođes u ponedjeljak 8. dc, ne budu folikulici bas taj dan pobjegli.
Koliko znam oni nedjeljom ne rade folikulometrije, samo subotom i to onima koje naruce bas u subotu s tim da ti folikulometriju radi dezurni dr.
Posljednje uređivanje od bugaboo : 03.05.2010. at 11:49
Evo i mene...
Danas bila na uzv i vidi se gestacijska vrečica...6mm
Dr.B potvrdio trudnoću.
Svima koji ste u postupku sretno![]()
Jim, moja prijateljica je isto imala situaciju kao ti, kada je zvala, rekli su joj da onda dođe u petak. Što je sigurno, sigurno je. Uostalom, mora ti dati th...a mislim da će ti ponedjeljak biti prekasno, ipak ne radi se o prirodnom, pa da je svejedno.
korny jos jednom cestitam na trudnoci ....nek ti je sretno.......
Ćao drage moje cure! Svaki dan vas pratim i ja za vas imam jednu novost. Nakon ne uspješnog pokušaja IVF u veljači ja sam ostala trudna prirodnim putem i sad sam u šestom tjednu trudnoće!
Jako sam sretna i još ne mogu vjerovat da je uspjelo
Svima želim punnnoo sreće i vjerujte da ćete i vi jednom uspjet
Pozdrav svima na SD ako ovo čitaju ipak su i oni bar malo zaslužni za naš uspjeh
Ajme tihić od srca ti ČESTITAM to su predivne vijesti![]()
tihić - suuupeeeriškaaaaaaaa, čestitam od srca.
Curke, zvala sam na sd, rekli su mi da dođem u ponedjeljak, sutra primam prvu bocu gonala...napokon aaakcijaaaa. Malo me trta ali snažna sam ja žena
.
Sve curke koje se bacate u akciju ovaj mjesec jaaaviiiiteeee seeeeeee !!!!!!
tihić konačno je došlo i tvojih 5 minuta! Čestitam od!
Svim trudilicama želim isti scenarij kao u tihićke!
tihić, čuda se ipak događaju. Čestitam!!!!!!!!!!!!
tihić čestitam ti od srca.
jim, i ti krenula, neka bude sretno!
evo i ja si danas sama dala prvu inekciju decapeptila!
baš je fora, nisam ništa osjetila!
Curke, upravo sam primila prve injekcije gonala...napokon sam opet u akciji !!! Daje mi moja gin, ona je tako divna i susretljiva i sve radi kako bi mi što više pomogla, baš kao naš dr.B.
Da li ste imale kakvih simptoma kada ste koristile gonal ??? Trebam li na nešto obratiti pozornost ??
Kako napreduju vaše akcije ?
Draga Jim, meni ti ništa nije bilo dok sam si davala gonale....sad malčica osjetim utjecaj terapije...mogu palakat kad god....ništa strašno...ja sam se bojala debljanja....al i tu nisam ništa dobila...čak sam uspjela i smršaviti...al mislim da je to ipak više s psihičke strane....drž se draga i misli pozitivno....nisi sama ima nas još takvih
tihić, čestitke od srca!
ja danas po 1. x u zivotu naručena na Sv. Duh kod dr. B!
nemam pojma što me čeka!
rekli su mi samo da ponesem sve moje nalaze i nalaze MM-a!
Iva Mia 2009 i tihić - hvala vam curke!
Ja se bojim hiperstimulacije. Koliko dana ste vi uzimale gonal?
Meni je dr.B odredio od 2-4 dc po 3 ampule a od 5-6 dc po 2 ampule.
Meni je B rekao da si dajem gonal do 6 dc a 7 dc dolazim na folik.,ali s obzirom da je 7 dc nedjelja na sd su mi rekli da dođem u ponedjeljak.
Ako on bude htio da nastavim s gonalima to znači da ću onda fulati 1 dan?????
![]()
Draga Jim .... ništa se ne brini daješ si terapiju za sada kako ti je dr.B rekao....6 dc kad budeš na folikometriji on će ti reći kako ćeš i što ćeš dalje....tako je bar meni bilo...ja sam imala dugi protokol....niš se ne brini samo slušaj njega......znam kako ti je i ja sam bila potpuno zbunjena....slobodno pitaj što te zanima....
curke, vi koje niste došle do transfera nakon uvođenja ovog zakona - pobrojimo se
http://forum.roda.hr/threads/55519-m...e-POBROJIMO-SE
Hvala AnneMary - probat ću nazvati danas ! Iako sam već zvala i javila se s.Pera, rekla sam joj da sam u postupku ivf-a i da mi je dr.B. rekao da moram na folik.7dc, ona mi je rekla da dođem u ponedjeljak (znači 8dc).
jutro. moji folikuli su malo uspavani, na lijevom jajniku jedan od 13 mm, na desnom 10 mm. radi toga na lijevom radimo ivf, a ne inseminaciju. ali nekako su mi folikuli premali za 13 dc. u petak moram doći ponovo da vidimo hoćemo li koji gonal. da za inseminaciju sam pila samo klomifen, ali barem imam i taj drugi folikul, pa je malo veća šansa. a endić mi je trolinijski, 10 mm. morala sam se pojadati malo, jer me malo brine taj spori rast folikula, u pon je na desnom bio 11 mm, znači za dva dana je narastao 2 mm, više ne znam da li treba tako ili ne.
Pozdrav svima, a posebno čestitke novim trudnicama. ja sam nova na forumu (pratim vas otkako smo mm i ja krenuli na sv.duh, ali nikako da nešto napišem). Zanima me da li je ijedna od vas dobila samo menopur? Ja sam dobila 20 kom i to je to. Nešto mi se to čini malo u odnosu na vaše lijekove
Krajem 5 mj.idemo na ivf. I još me zanima da li je ičiji m imao bakterije u ejakulatu (ako je šta ste radili po tom pitanju)? Hvala
![]()
beba.2 - i meni su se uz klomifen sporo razvijali folikuli, onda mi je dr.B dao dexametason i duplo brže su narasli i bili su kvalitetniji, a uz to sam cijeli ciklus pila i andol 100.
kiki - MM je imao bakterije u ejakulatu, ništa strašno, dobije antibiotik i sve 5 (naravno ako je riječ o nekoj bezazlenoj bakteriji)
Beba 2 i ja sam trebala na AIH pa sam prebacena na IVF, uz klomifen sam primila i 3 gonala pa su folikulici bili super, dobili 4 js. Narast ce i tvoji, uopce ne sumnjam, pogurat ce to dr. ako bude trebalo, endic ti je super, meni je bio samo 6 mm za zadnjoj folikulometriji i mislim da je to krivac za moju negativnu betu.
AnneMary i Iva Mia 2009 - sad su mi rekli na SD da si u nedjelju dam još 2 gonala pa da dođem u ponedjeljak.
Posljednje uređivanje od Jim : 05.05.2010. at 14:51
super da si zvala, jer onaj odgovor sestre njoj podrazumjeva da ti i dalje primaš gonale, njoj mislim uopće ne pada na pamet da bi ti mogla stat jedan dan, pa to ni ne spominje.
na kraju najvažnije je da je nedoumica rješena i da sve id esvojim tokom.
nadam se Jim da ćemo zajedno slaviti.
idem si sad šiknit još jedan decapeptyl.![]()
hej djevojčice drage,samo da vas pozdravim....čestitam novim trudnicama
i naravno "starim" veliki
... a svima vama koje ste u postupku,čekate,planirate puno,puno sreće i velike bete...
AnneMary - u nedjelju si moram sama dati gonal, nemam pojma kako ću to izvesti i turbo me strah.
Dao Bog pa se jednog dana svemu ovome smijale zajedno sa svojom dječicom.
Jim pa ako te baš frka odeš u hitnu...oni ti daju ili ako imaš neku med.sestru ili dr. od prijatelja, pa ti onak prijateljski zataftari...tako sam ja ispočetka moj prijatelj inače dr. nam je davao instrukcije
Koji ti je d.c danas....ja sutra statrtam s folikometrijom,,,,juhuuuuuuu
Draga Iva Mia, baš mi je drago što paralelno idemo u postupak, moći ćemo razmjenjivati iskustva.
Nemam nikoga da mi da injekciju a na hitnu ne idem pa kako god si zabila, samo zbog njihovog bezobrazluka.
Ja krećem sa folikulometrijom u ponedjeljak, ako budeš išla u ponedjeljak javi se pa da se nađemo.
Meni je danas 4dc.
Posljednje uređivanje od Jim : 06.05.2010. at 12:43