A zašto ja ne znam ništa o AD i ne sjećam se da sam ikad vidjela reklamu na tv-u? Zasigurno jesam, ali naprosto mi taj proizvod nije važan. (Da mi je AD trebalo raspitala bih se i izabrala ono koje bi zaključila da je najbolje)
Isto tako mi recimo životno osiguranje nije bitno i neću ga uplatiti niti tražiti koje je bolje samo zato što se neko reklamira.
Reklame svakako imaju svoju ulogu ali kupac je taj koji ima zadnju riječ. Tako ću za neku reklamu Coca Cole reći da je super osmišljenja, ali neće mi past na pamet ići u dućan po Colu. Kupujem Dukat mlijeko a ne Vindiju jer mi je finije mlijeko a ne zbog reklame.
Istina probala sam Vindiju kao što sam probala i Colu i Pampersice (valjda zbog reklama), ali na kraju sam se vraćala uvijek brendu koji mi je od početka bio bolji.
I dok mislim da je mlijeko Dukat i mlijeko Vindija jednako dobar proizvod ali ja sam se odlučila za prvi nikada, nikada i nikada mi nije prošlo kroz glavu da je AD (neovisno o proizvođaču i reklamama) i majčino mlijeko isto jer.. zašto onda nema i majčinog mlijeka u dućanu?