Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: Uklješten živac

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno Uklješten živac

Ova moja muka nema veze s mojom trudnočom osim što mi dodatno zagorčava život.
    Kao da mi nije dosta to što sam opet malo krvarila noćas, spavala sam loše, pokušavala se namjestiti (možda zbog stalnog okretanja i krvarim) jer mi se čini mi se uklještio živac u ramenu-ruci. Bolovi koje osječam kad pomaknem ruku iz ramena su užasni i potpuno onemogućavaju bilo kakvu kretnju ili čak naslanjanje ne tu ruku-rame. Kako zbog trudnoće mirujem (krećem se ne relaciji wc-krevet) ne dolazi u obzir da trčim po doktorima za ruku.
    Zanima me da li itko ima slično iskustvo i kako si mogu pomoći. Voltaren gel ne pomaže.
    Ispričavam se ako sam fulala pdf ali ovo sr--- dosta utječe na moju smirenost, a kao trebala bih nepomično ležati.
    Sjetlila sam se da imam doma voltaren čepiće. da li bih si mogla to staviti....?????
    help

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Optimistična prvotno napisa Vidi poruku
    Ova moja muka nema veze s mojom trudnočom osim što mi dodatno zagorčava život.
    Kao da mi nije dosta to što sam opet malo krvarila noćas, spavala sam loše, pokušavala se namjestiti (možda zbog stalnog okretanja i krvarim) jer mi se čini mi se uklještio živac u ramenu-ruci. Bolovi koje osječam kad pomaknem ruku iz ramena su užasni i potpuno onemogućavaju bilo kakvu kretnju ili čak naslanjanje ne tu ruku-rame. Kako zbog trudnoće mirujem (krećem se ne relaciji wc-krevet) ne dolazi u obzir da trčim po doktorima za ruku.
    Zanima me da li itko ima slično iskustvo i kako si mogu pomoći. Voltaren gel ne pomaže.
    Ispričavam se ako sam fulala pdf ali ovo sr--- dosta utječe na moju smirenost, a kao trebala bih nepomično ležati.
    Sjetlila sam se da imam doma voltaren čepiće. da li bih si mogla to staviti....?????
    help
    Smiješ samo paracetamol koji ti, na žalost neće previše pomoći.
    Bilo bi dobro da izbjegavaš i Voltaren gel.

Pokušaj naći položaj na suprotnom boku koji ti je najudobniji i nabavi si anatomski jastuk ako ga nemaš.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •