Pokazuje rezultate 1 do 50 od 298

Tema: smeđi iscjedak, krvarenje i duphaston tablete

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Neli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

agice...kod mene prošle godine missed ab.

ova trudnoća je s 4 tjedna i 5 dana krenula s krvarenjem, najprije svježa krv, a onda smećkasti iscjedak. i vukla sam ga preko mjesec dana!
    bio je hematom, strogo sam mirovala i trošila utrogestane 3x2 i eto me danas u 15. tjednu!

takav iscjedak nije tako rijedak slučaj i nemoj odveć paničariti jer ne činiš dobro svojoj bebici time. pokušaj što više mirovati (u krevetu!) i biti disciplinirana s tom hormonskom terapijom i ja vjerujem da će sve biti super.

u kojem si tjednu?
    Posljednje uređivanje od Neli : 11.05.2010. at 12:25

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj Neli prvotno napisa Vidi poruku
    agice...kod mene prošle godine missed ab.

ova trudnoća je s 4 tjedna i 5 dana krenula s krvarenjem, najprije svježa krv, a onda smećkasti iscjedak. i vukla sam ga preko mjesec dana!
    bio je hematom, strogo sam mirovala i trošila utrogestane 3x2 i eto me danas u 15. tjednu!

takav iscjedak nije tako rijedak slučaj i nemoj odveć paničariti jer ne činiš dobro svojoj bebici time. pokušaj što više mirovati (u krevetu!) i biti disciplinirana s tom hormonskom terapijom i ja vjerujem da će sve biti super.

u kojem si tjednu?
    I kod mene je bila ista stvar prokrvarila prvi put sviježa krv u 6 tjednu trudnoće, krvarenje trajalo 1 dan a nakon toga samo nekih 6-7 dana smeđkasti iscjedak. Drugi put prokrvarila u 9 tjednu i to jako, jako uz ispadanje ogromnih ugrušaka iz mene. Krvarenje trajlo 1 dan otkriven veliki hematom veličine 6,5 cm. strogo ležanje od toga 20 dana u bolnici a osatak već 3 tjedna kući ležim. I dalje ima smeđkastog iscjedka ali dr kaže da je to ok da se stara krv čisti i smanjuje se hematom. Na kontroli prije 10 dana hematom se smanjio sa 6,5 cm na 3 cm a beba lijepo napreduje i sada smo u 15 tjednu. Nadam se da će na sljedećom pregledu hematomu biti definitivno goodbay. Cijelo vrijeme sam koristila utrogestan 3*2 vaginalno i ujutro i navečer po jedan apaurin od 2 mg. Ležala strogo i hvala Bogu moja bebica je ok, kako je moglo biti .A još kod mene je IVF trudnoća.

Zato draga odmaraj se što više i utzimaj terapiju taj tamno smeđkasti iscjedak i nije tako loša stvar to izlazi stara krv, bitno je da nema sviježe krvi. Pazi se.

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Dobar dan svima!
    Evo prvi put pišem na ovom forumu iako sam prisutna (samo čitajući) godinama. Ostvario mi se san i dobila sam bebača prije dva mjeseca. Htjela sam samo reći da su tablete duphaston ok jer su i meni pomogle. Krvarenje je počelo u 4 tj. (a prije toga sam imala trudnoću koja je nažalost u 9 tjednu završila a isto je počelo sa smečkastim krvarenjem)i tako je bilo sve do 5 mj trudnoće iako sam pila duphaston dva put dnevno i strogo baš strogo mirovala, samo wc i u krevet i eto bebač je tu tako da samo strpljivo i bit će sve ok...puno sreće svim trudnicama želim!

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Hej cure, meni je duphaston isto pomogao za sada, pila sam ga tri tj. a sad moram kod dok. da vidim hoće li mi produžit, nije bilo iscjetka osim jednom kad smo se keksnuli, ali to je kratko trajalo. Nisam baš ni mirovala, jer si ne mogu priuštiti, vjerujem da će biti sve ok. Drž te se, i sretno!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj anima prvotno napisa Vidi poruku
    osim jednom kad smo se keksnuli, ali to je kratko trajalo.
    Čekaj kaj je tu kratko trajalo, keks ili krvarenje???????

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Čekaj kaj je tu kratko trajalo, keks ili krvarenje???????
    Nisam htjela ispasti zloćesta, ali kad je več jelena.O spomenula, pa zar je stvarno sex važniji od svega.
    Zašto je problem držati se jednostavnih uputa od strane dr.?

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

krvarenje, znam da, bilo nam je dovoljno da nam utjera strah u kosti

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

samo da javim da je zasada sve ok s trudnoćom..dakle duphaston je i meni pomogao

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •