Pokazuje rezultate 1 do 29 od 29

Tema: kakva treba biti teta čuvalica

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

po meni su puno bolji izbor privatne jaslice, osim sto kostaju duplo manje (sto meni nije bilo bitno kolko da je dijete ok) situacija je pod kontrolom..ja sam plaćala nekoliko mjeseci dadilju ali smo se jako razocarali..otkad je dijete u jaslicama preporodilo se a ja se nisam prije dala nagovoriti jer bit ce joj bolje doma, ima jednu osobu za brigu, nece se razboljevati (pokupila je nekoliko viroza bez obzira sto nije bila u vrticu)..uglavnom sa slijedecim djetetom necu uopce razmisljati, s jaslicama smo odusevljeni, tete su super, djeca stalno cista i presvucena, igraju se zajedno, imaju dvoriste, papaju zdravo, imaju program za njihovu dob

a ovo kakva je osoba tesko da ces moci procijeniti, ja bi isto bila dala ruku u vatru..nitko se nece ponasati lose prema djetetu kad si ti doma ili taman prije nego sto dolazis..tako da je svejedno da li je stara ili mlada..u svakom slucaju isla bi na to da uzmem nekog tko je zavrsio pedagosku akademiji ili je apsolvent jer pretpostavljam da ljudi koji to studiraju zele raditi taj posao i vole djecu..nikako nemoj uzeti nekog tko to radi po mus jer nema posla (iako ne znaci da bi ta osoba nuzno bila losa)..

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj lore prvotno napisa Vidi poruku
    po meni su puno bolji izbor privatne jaslice, osim sto kostaju duplo manje (sto meni nije bilo bitno kolko da je dijete ok) situacija je pod kontrolom..ja sam plaćala nekoliko mjeseci dadilju ali smo se jako razocarali..otkad je dijete u jaslicama preporodilo se a ja se nisam prije dala nagovoriti jer bit ce joj bolje doma, ima jednu osobu za brigu, nece se razboljevati (pokupila je nekoliko viroza bez obzira sto nije bila u vrticu)..uglavnom sa slijedecim djetetom necu uopce razmisljati, s jaslicama smo odusevljeni, tete su super, djeca stalno cista i presvucena, igraju se zajedno, imaju dvoriste, papaju zdravo, imaju program za njihovu dob
    )..
    a ja bih samo dodala da je ovo jedno osobno iskustvo kojem vjerujem da je tako, međutim u globalu, jaslice (pogotovo privatne) nisu najbolji izbor i to će vam reći svaka teta koja radi u vrtiću.

kod teta čuvalica potpisujem ifigeniju, bitno je da je osoba tu ne samo zbog novaca, nego da se osjeti da i ona uživa s djetetom. mi smo imali boljih iskustava sa starijom osobom, potpuno nam se prilagodila i bili smo prezadovoljni

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •