mene malo baca u depresiju odgovori mojih frendica koje su rodile mj dana kasnije od mene,bebe s približnom kilažom a isključivo su na adaptiranom mlijeku a mi isključivo dojimo...
mi smo 1.mjesec dobili 1500g,4cm
2.mj.radi jake rote dobili smo 700g i to mojim stavljanjem na sisu svakih 10min ,da patronaža nije mogla vjerovati da je toliko dobio unatočim jakim proljevima,a i još danas nakon 1mj trpimo oporavke od rote...imamo 2,5mj...rotu smo dobili krajem odmah nakon 1.kontrole...
kad razgovaram s njima od jedne beba dobila 1700g,i narasla 10!!!cm...to nisam nikada čula...
malo se glupo osječam,i nekako mi je teško radi toga kao da me podcijenjuju,kako moj maleni nije dobio kao njihov..stalno to naglašavaju jer su nas skoro prestigli u kilaži unatoč što su 1mj malađi..a ja se vadim na to da je moj na mojem mlijeku da ne dobiva niti čajiće niti ad...
jel se vi nekada tako osječate*?možda sam malo preosjetljiva radi togaali nemam u svome društvu niti jednu mamu s isključivim dojenjem..sve pričaju o nekim ogromnim ciframa....

Odgovori s citatom