Pokazuje rezultate 1 do 38 od 38

Tema: "Obveze" i zaduzenja vjencane kume

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Svakako cu biti uz nju, i sada za vjencanje a i kasnije u zivotu, i to ne radi samog kumstva nego jer mi je prijateljica.
    Definitvno cu sjesti s njima i porazgovarati o svemu, no pitala sam prvo ovdje, jer ju poznam dobro, i ona ce mi kada ju budem pitala vjerovatno reci da ne trebam nista, no ja ipak zelim, i ne shvacam to kao nekakvu obvezu vec kao zelju da pridonesem tome da taj njen poseban dan bude sto ljepsi.
    Osim obilaska trgovina u potrazi za vjencanicom i organizacije djevojacke, pokusat cu je postedjeti stresa oko organizacije, buduci da je i ona u drugom stanju, koliko budem mogla od ovog svog malog priljepka.

Ako imate jos kakvih ideja ili savjeta slobodno ih podijelite samnom...

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Bila sam prisutna na jednom vjencanju gdje kuma nije imala nikakve "obveze", ali isto tako se nije ni potrudila da ista ucini za mladu koja joj je ujedno bila i najbolja prijateljica. I kada me na dan vjencanja pitala da sta je to ona trebala napraviti kao kuma (jer joj je netko bio prigovorio za to), upravo sam joj to i odogovirila - da je trebala biti uz nju ne zato jer je kuma nego jer je prijateljica, no njoj je to bilo neshvatljivo. Ne trebam ni spominjati da se danas vise niti cuju...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Mellyca prvotno napisa Vidi poruku
    Bila sam prisutna na jednom vjencanju gdje kuma nije imala nikakve "obveze", ali isto tako se nije ni potrudila da ista ucini za mladu koja joj je ujedno bila i najbolja prijateljica. I kada me na dan vjencanja pitala da sta je to ona trebala napraviti kao kuma (jer joj je netko bio prigovorio za to), upravo sam joj to i odogovirila - da je trebala biti uz nju ne zato jer je kuma nego jer je prijateljica, no njoj je to bilo neshvatljivo. Ne trebam ni spominjati da se danas vise niti cuju...
    Kao da si bila na mojem vjenčanju :D Nažalost, ali nekad je tako.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Mellyca prvotno napisa Vidi poruku
    pokusat cu je postedjeti stresa oko organizacije
    onda bi ti najveći zadatak bio da je uvjeriš kako je par tisuća kuna potrošenih na profesionalne organizatore - najbolja investicija
    jer, s obzirom na trudnoću, vjerojatno i nemate baš puno vremena

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •