Pokazuje rezultate 1 do 50 od 51

Tema: Zoološki vrt - par pitanja

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ajde, nagovorile ste me.
    Išli bi mi i ranije, ali mali ne podnosi vožnju (povraća). Odnosno, mislim da bi sad to mogao podnjeti.
    Jučer smo bili u Trakošćanu i sretno stigli u oba smjera. Mislim da nam je to otprilike jednaka količina vožnje.

Ima u blizini nešto ok za pojesti, ili da radimo piknik?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Ajde, nagovorile ste me.
    Išli bi mi i ranije, ali mali ne podnosi vožnju (povraća). Odnosno, mislim da bi sad to mogao podnjeti.
    Jučer smo bili u Trakošćanu i sretno stigli u oba smjera. Mislim da nam je to otprilike jednaka količina vožnje.

Ima u blizini nešto ok za pojesti, ili da radimo piknik?
    Ima u blizini, ali ne baš u samom Maksimiru.

Tam na Ravnicama (prek puta Maksimira) su najbolji ćevapi u Zagrebu, samo to puno ljudi zna pa nema baš često mjesta...Pajzl se zove Labus (poznat i kao "Kod Srbina") - to je možda 1-2 minute vožnje od zoološkog vrta i isplati se, samo vikendom se treba najaviti ako želite sjediti unutra, na terasi-dvorištu obično ima mjesta. Može se i pješice. Mi obično baš tam u blizini ostavimo auto, ako ne idemo pješice od doma.... Prostor ne izgleda bogznakak, ali je klopa vrhunska za one koji vole roštilj (nema ništ drugo, gablece imaju samo radnim danom i dovoze ih s druge lokacije pa ne možeš birati) . Evo, zaslužili su link: http://www.labus.hr/mz/o_mz-u.html

I Domagoj nije loš (restoran u sklopu kompleksa kod stadiona, ali ide se unutra s druge strane, od Zvonimirove). Mislim da se i kod njih treba najaviti.

Restoran na ulazu u park Maksimir isto nije jako loš, bar nije bio prije par godina, ali dugo nisam bila pa nemam friške informacije. Evo detalja: http://www.restoran-maksimir.hr/
    U sklopu parka Maksimir imaš još Švicarsku kuću i Vidikovac, ali ne znam ima li štogod za jesti, ima samo piće. Imaš u sklopu zoološkog vrta slastičarnicu kod morskih lavova, ali ne pamtim da smo tamo ikad vikendom našli mjesta za sjesti - uvijek je pretrpano. Još se tamo može kupiti sladoled (ima ledo škrinje na 2-3 mjesta) i to je to.

Inače, ja uvijek nosim klopu djeci kad idu u zoološki vrt, jer baš im je gušt žvakati sendvič ili jabuku dok gledaju živine. I obavezno treba uzeti sprej protiv komaraca/krpelja i vodu.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Hvala na iscrpnim informacijama. Nego ovo me zanima, to se smije?
    (Znam da se živinu ne smije hraniti a djecu se smije?)
    Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Inače, ja uvijek nosim klopu djeci kad idu u zoološki vrt, jer baš im je gušt žvakati sendvič ili jabuku dok gledaju živine. I obavezno treba uzeti sprej protiv komaraca/krpelja i vodu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •