Drage forumašice,
S obzirom da mi se približava termin poroda, htjela bih spremiti torbu, ali ne znam što mi je sve potrebno... Zanima me ima li koja od vas da je nedavno u Merkuru rodila, da mi napiše što je sve potrebno ponijeti za bebu i za mene...
Unaprijed zahvaljujem!
P.S. Nadam se da ova tema pripada ovdje...![]()

Odgovori s citatom

)
Uglavnom, to mi je bilo praktično jer sam se često prala pa sam samo sve komplet skinula i bacila u smeće. Potrošila sam 5-6 pakiranja uložaka, a nisam puno krvarila. Meni isto nije trebao bademantil jer je u bolnici jako toplo zbog bebica. Nisam rodila tamo gdje ćeš ti, ali pretpostavljam da je svugdje tako. Meni je falilo gazica za brisanje usta bebici i tetra pelena za ispod bebine glavice, ali možda je u Merkuru bolja situacija s opremom za bebe, kod nas u Osijeku je koma
Mislim da su cure već spomenule vodu i krekere, ja si to nisam spremila, rodila sam poslije ručka, a puno prije večere pa sam bila gladna i žedna kad sam došla u sobu, hvala bogu pa su cure u sobi bile super i napojile me i nahranile
Sretno!!!
. Uzmite si zihericu. U merkuru su otvori na spavačici ogromni pa da si ga malo smanjite. Tamo su žene nosile i svoje spavačice bez ikakvih problema. Meni su isto dm-ove jednokratne gačice super one mrežaste su recimo bolje kod carskog reza. Ja sam u dva i po dana potrošila dva paketa gačica, rezana sam pa sam mogla samo one vatene uloške s mrežicom, a oni su mi stalno propuštali. Nosila sam četri paketa uložaka, a MM mi je poslije donio još sigurno toliko, a napravila sam si zalihu i doma. I čaša naravno, po mogučnosti čvršća plastična, ja naravno razbila jednu, pa su tete čistilice imale problema.
, ali pripremite i za sebe jer doista je patnja MM u objasniti kaj da ti donese (meni donio sve ono u čemu sam došla na porod zajedno sa rabljenim donjim vešom