slavonka jupiiiii....hvala ti na opisu.....baš detaljno i slikovito! Drž se draga....neka bude što lakše i što bezbolnije!!!
slavonka jupiiiii....hvala ti na opisu.....baš detaljno i slikovito! Drž se draga....neka bude što lakše i što bezbolnije!!!
ja sam danas 38+0
jučer mi je ispao komadić i danas isto.. želatnisto prozirno.. nema žilica ni krvi...
evo ja danas 38TT. vec dva dana pojacan iscjedak.i neki osjecaj-neznam, al svako malo idem provjeravat u gace stanje jer curka laganoal sam zbunjena, neznam ocu skužit ili ne. i neznam jeli to taj sluzni čep ili ne.pojma nemam.
i evo pocela me boliti križa i sve ostalo kao najgori menzis.
O skužiti ćeš, ne brini, jer ako je sluzni čep, on je dovoljno velik i kompaktan ( ne znam kako da se drugačije izrazim) tako da ćeš ga osjetiti na rubu rodnice kako izlazi. Znam da sam ja ponekad jakooooo slikovita, ali znam kako je bilo meni kada čitaš i tražiš a sve nešto šturo i u rukavicama.
Možeš imati pojačan iscjedak što je normalno pred kraj trudnoće, a može ti i plodna voda lagano curkati.
Eto... sretno i želim vam brz i lagan porod.
hvala. a eto,prva trudnoca,mlada pa neznam.strah me da ne skužim iako svi kažu da cu skužit.![]()
Ne treba te biti strah. Ionako moraš čekat trudove
Ili ako ti pukne vodenjak i počne curit voda, to ćeš skužit
Meni je puko u 38TT. Pa sam morala odmah na inducirani, jer nisam imala trudove.
Bolje je da ide sve lijepo prirodno po redu.
Sretno!![]()