Pokazuje rezultate 1 do 24 od 24

Tema: Probava nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ma joooooj ja stalno pijem donat, jedem vlakna, voće, kompote, kašice, klice.....ništa!!!!!sad sam stavila dva glicerinska čepića i opet ništa....ako se ne desi ništa do ponediljka uzet ću klistir, ne mogu više

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Draga a da probaš sladoled + pol čaše piva
    Mene to uvijek razvali

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj cranky prvotno napisa Vidi poruku
    Draga a da probaš sladoled + pol čaše piva
    Mene to uvijek razvali
    A di ću pivo pit nakon transfera luđakinjo ahahaha...Sladoled je za mene smrt šta se tiče probave i općenito jer sam krvna grupa AB.....Hehe, razvaljotko moja))

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj kinki prvotno napisa Vidi poruku
    Ma joooooj ja stalno pijem donat, jedem vlakna, voće, kompote, kašice, klice.....ništa!!!!!sad sam stavila dva glicerinska čepića i opet ništa....ako se ne desi ništa do ponediljka uzet ću klistir, ne mogu više
    Kinki,najvise od svega je problem mozda tvoja opsjednutost opstipacijom jer i sama velika nervoza i uznemirenost(velis da si nakon svakog transfera zacepljena)moze ti je uzrokovati i pojacati.To ocekivanje da ces biti zacepljena...pa HS i eto vraga!!!Necu ti dati nikakav savjet,dale su ti cure njih bezbroj,vjerujem da ce se sve rijesiti...pusa,no hard feellings

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Sela prvotno napisa Vidi poruku
    Kinki,najvise od svega je problem mozda tvoja opsjednutost opstipacijom jer i sama velika nervoza i uznemirenost(velis da si nakon svakog transfera zacepljena)moze ti je uzrokovati i pojacati.To ocekivanje da ces biti zacepljena...pa HS i eto vraga!!!Necu ti dati nikakav savjet,dale su ti cure njih bezbroj,vjerujem da ce se sve rijesiti...pusa,no hard feellings

Hehe, e tu si me prokužila. inače sam opsjednuta opstimpacijom i vječno mučim muku s tim, a nakon punkcije mi se stvar pogorša plus ne smin uzet nikakav laksativ. Nekad mi se čini da mi se život vrti oko toga jesam li kenjala ili ne majke mi.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Hehe, e tu si me prokužila. inače sam opsjednuta opstimpacijom i vječno mučim muku s tim, a nakon punkcije mi se stvar pogorša plus ne smin uzet nikakav laksativ. Nekad mi se čini da mi se život vrti oko toga jesam li kenjala ili ne majke mi.
    Heeheeee,jesi opicena sto gradi!!!!!Ajd drzum fige!!!!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Samo da se pohvalim da se stvar pokrenula, vjerovatno i zbog povlačenja hs simptoma, al pomoglo mi je puno donata i dječje papice i kompoti, plus totalno sam izbacila mlijeko i bijelo brašno i općenito pšenicu. Lakše se diše. Valjda neću sad i mengu dobit....

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Krivo vrijeme za čepiće, tako sam i ja griješila, a onda otkrila da djeluju ujutro dok još pereš zube, 10 min. maximum.
    A i slažem se sa Selom, ne bi bilo loše malo olabavit po tom pitanju. Nadam se da nećeš krivo shvatit, osobno već tri miseca imam zatvor + hemeroidi, jutros opet ništa, a pa šta ću, neradni je dan, izdržat ću ovako napuvana..Sretno!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ina, ja jesam u hs, bila sam nakon punkcije par dana u bolnici. Sad mirujem i reko mi dr ako se pogorša da idem opet u bolnicu. Zasad mi je stanje nepromjenjeno, manje me boli i normalno mokrim doduše, pa valjda je sve ok. Jučer me malo više bolilo, pa prestalo. U bolnicu ću ić jedino ako mi opet krene jaka mučnina i bolovi...Još 6 dana do bete. Da me probava tolko ne muči bilo bi mi puno lakše
    Nešto se malo pokrenilo, sve na žetone izbacujem

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj goa prvotno napisa Vidi poruku
    Krivo vrijeme za čepiće, tako sam i ja griješila, a onda otkrila da djeluju ujutro dok još pereš zube, 10 min. maximum.
    A i slažem se sa Selom, ne bi bilo loše malo olabavit po tom pitanju. Nadam se da nećeš krivo shvatit, osobno već tri miseca imam zatvor + hemeroidi, jutros opet ništa, a pa šta ću, neradni je dan, izdržat ću ovako napuvana..Sretno!

Aha, znači ujutro. Aj provat ću i to...A iman i ja hemeroide, al me ne bole, samo se povečaju kad se naprežem. Znaš kako je-moraš ležat, dosadno ti je i onda se fiksiraš na neku glupost. Bolje na probavu nego na embrij a? Bar ne osluškujem simptome(kojih ne može ni bit tako rano), ne mjerim temp ko luđak i ne plačem na svaki grč(koji bih protumačila ko pms) jer me ionako stalno boli trbuh. hehe, biće da zato i kažu da hs pogoduje trudnoći, jer ne stigneš mislit na to jesi trudna ili ne)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •