Ma joooooj ja stalno pijem donat, jedem vlakna, voće, kompote, kašice, klice.....ništa!!!!!sad sam stavila dva glicerinska čepića i opet ništa....ako se ne desi ništa do ponediljka uzet ću klistir, ne mogu više![]()
Ma joooooj ja stalno pijem donat, jedem vlakna, voće, kompote, kašice, klice.....ništa!!!!!sad sam stavila dva glicerinska čepića i opet ništa....ako se ne desi ništa do ponediljka uzet ću klistir, ne mogu više![]()
Draga a da probaš sladoled + pol čaše piva
Mene to uvijek razvali![]()
Kinki,najvise od svega je problem mozda tvoja opsjednutost opstipacijom jer i sama velika nervoza i uznemirenost(velis da si nakon svakog transfera zacepljena)moze ti je uzrokovati i pojacati.To ocekivanje da ces biti zacepljena...pa HS i eto vraga!!!Necu ti dati nikakav savjet,dale su ti cure njih bezbroj,vjerujem da ce se sve rijesiti...pusa,no hard feellings
Samo da se pohvalim da se stvar pokrenula, vjerovatno i zbog povlačenja hs simptoma, al pomoglo mi je puno donata i dječje papice i kompoti, plus totalno sam izbacila mlijeko i bijelo brašno i općenito pšenicu. Lakše se diše. Valjda neću sad i mengu dobit....
Krivo vrijeme za čepiće, tako sam i ja griješila, a onda otkrila da djeluju ujutro dok još pereš zube, 10 min. maximum.
A i slažem se sa Selom, ne bi bilo loše malo olabavit po tom pitanju. Nadam se da nećeš krivo shvatit, osobno već tri miseca imam zatvor + hemeroidi, jutros opet ništa, a pa šta ću, neradni je dan, izdržat ću ovako napuvana..Sretno!
Ina, ja jesam u hs, bila sam nakon punkcije par dana u bolnici. Sad mirujem i reko mi dr ako se pogorša da idem opet u bolnicu. Zasad mi je stanje nepromjenjeno, manje me boli i normalno mokrim doduše, pa valjda je sve ok. Jučer me malo više bolilo, pa prestalo. U bolnicu ću ić jedino ako mi opet krene jaka mučnina i bolovi...Još 6 dana do bete. Da me probava tolko ne muči bilo bi mi puno lakše
Nešto se malo pokrenilo, sve na žetone izbacujem![]()
Aha, znači ujutro. Aj provat ću i to...A iman i ja hemeroide, al me ne bole, samo se povečaju kad se naprežem. Znaš kako je-moraš ležat, dosadno ti je i onda se fiksiraš na neku glupost. Bolje na probavu nego na embrij a? Bar ne osluškujem simptome(kojih ne može ni bit tako rano), ne mjerim temp ko luđak i ne plačem na svaki grč(koji bih protumačila ko pms) jer me ionako stalno boli trbuh. hehe, biće da zato i kažu da hs pogoduje trudnoći, jer ne stigneš mislit na to jesi trudna ili ne)