... ilitiga child-friendlyrestoran u Zagrebu kojeg znate?
Dakle da ima dvorište, ograđeno, s nekim dječjim điđama, ono - ljulje, tobogani, klackalice - di se klinci mogu igrati dok čekamo hranu, a da je to dvorište u hladu, itd.?
Znam za onaj na ulazu u Maksimir, i nije loš, tamo smo već bili, nema baš điđa za djecu, ali je velik prostor di klinci mogu jurcati i nema prometa u blizini.
Ima i onaj kineski u Novom Zagrebu, ima malo dvorište, neke sprave za djecu, ali bih htjela još ideja.
Hvala.

restoran u Zagrebu kojeg znate?
Odgovori s citatom
?

nana je u pravu. Mi smo sad imali krstitke tamo, u restoranu imas 4 menu-a, najjeftiniji je 150 kn, pice malo skuplje nego drugdje.
. Što se tiče jela možeš donijeti što god želiš ili naručiti odakle god želiš, jedino ne možeš donijeti piće za roditelje. Možeš uzeti animatore, a i ne moraš, zapravo stekla sam dojam da se kod ovakvog tipa rođendana možeš dogovoriti o apsolutno svemu. Možeš iznajmit prostor a možeš uzeti i one pakete, svakako dobiješ sav pribor za jelo i piće od njih i sve za tortu. Preporučila bih jedino, ako ima slobodan termin, nedjelja popodne ili eventualno subota popodne jer ste tada sami u čitavom prostoru. Sve je povezano tako da svi cirkuliraju svugdje...
)