Link "Napredna pretraga" u gornjem desnom kutu preklapa mi se s linkovima "Postavke" i "Odjavi se".
Link "Napredna pretraga" u gornjem desnom kutu preklapa mi se s linkovima "Postavke" i "Odjavi se".
Morate podesiti ljetno vrijeme...
Posljednje uređivanje od anchie76 : 26.05.2010. at 13:17
Kućica gore desno, pored nje povećalo, ispod piše napredna pretraga
Kod mene je do juce bila Napredna pretraga,ali vise je nema???
Anemona, u traci ispod banera skroz desno imaš jednoredni prozorčić (malo svjetlili od same trake), u njega upisuješ pojam za pretragu
Ubaciti ću se da kažem da je meni unutrag koji dan ta "napredna pretraga" napisana ispod "postavke" i "odjavi se", tj. napisano je jedno preko drugoga, nazire se, ali treba malo preciznije klikati da se izabere željeno! Zašto je tako? Da li je i drugima?
I kod mene isto tako pise,s tim sto je do juce bilo i napredna pretraga.
Surfam preko internet explorer 6.
u exploreru se ne vidi traka ispod ove kou je ispisala anemona, a u mozilli je sve super
Ja već na drugom topicu pitala za ovo, ali me nitko ne zarezuje. Nestalo prije par dana.
Pretražnik je IE, ne znam koja verzija.
Posljednje uređivanje od Jelka : 26.05.2010. at 14:15
anchie76 hoces printscrean? ali daj mi mail na koji da ti posaljem
MM-a mrzi da to update,a ja nemam pojma....
No,do nedavno je sve stimalo i tako....
je, ali mi smo radili upgrade foruma u ponedjeljak, pa je moguće da više nisu kompatibilni
Evo doma na kompu se vidi Napredna pretraga ispod Postavke i odjavi se. Ovo dvoje ide preko Napredne pretrage, ali se može koristiti, ako dobro naciljaš.
Na poslu uopće ne postoji.
ali imate pretraznik na svakom PDF-u. kompliciranije je ali ipak radi.
Samo da kažem: ŽIVIO PRETRAŽNIK!
Lijepo od njega da nam se vratio...![]()