Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2110

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

[QUOTE=cranky;1634154]Pozdrav komadi

E, da ne zaboravim, čula sam da se spermiogrami neće radit cijeli 6. mjesec jer ima neki aparat ide na servis

a dal bi to trebalo neš značit za nas koji smo u 6mj. u postupku, obzirom da nam je dr rekao da nabavimo uputnicu za spermiogram? da li možda znaš? pretpostavljam da uputnica treba zato što će dat svoj "doprinos", a sad si me s ovim uplašila jer pitam se dal im ti aparati trebaju za ICSI???

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj sara38 prvotno napisa Vidi poruku
    Cranky dobro došla u IVF vode!
    Hm, hvala
    Sviđa mi se tvoj potpis ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Citiraj loks prvotno napisa Vidi poruku
    a dal bi to trebalo neš značit za nas koji smo u 6mj. u postupku, obzirom da nam je dr rekao da nabavimo uputnicu za spermiogram? da li možda znaš? pretpostavljam da uputnica treba zato što će dat svoj "doprinos", a sad si me s ovim uplašila jer pitam se dal im ti aparati trebaju za ICSI???
    Ne znam, samo sam čula Samiru kad je objašnjavala preko telefona. Ali to je i meni palo na pamet isto, samo što meni ne igra ulogu pa nisam pitala. Sorry. Probaj nazvat pa pitat, najbolje pa si na miru

giga avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

sumskovoce nisam baš najbolje , zvala sam danas i dvije su se prestale razvijati a jedna napreduje ali mi je biologica rekla da ne garantira do sutra, idem sutra u 10 pa što bude - nadam se da će se treća održati

kad če se više taj zakon promjeniti i smjeniti g.min. DM , ljuta sam ufffff

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Giga~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da mrvica sutra čeka svoju mamu i da se smjesti kod mame idućih 9 mj.!!!!

I mene zanima to za spermiogram jer smo i mi u 6mj. u postupku!!! I mi imamo spremljenu uputnicu za spermiogram....

Sara38 Sviđa mi se tvoj potpis!!! kako proživljavaš dane??

Cranky nadam se da će ti 1. IVF biti dobitan!!

Sumskovoce test u ladici... kupila sam najjeftiniji od 27kn... koje vi kupujete?? napravit ću ga ujutro s prvom jutarnjom mokraćom... 99.9% će biti neg. ali da se malo opustim pa da mi prije dođe M

loks kada ti očekuješ M ??

Pozdrav svima !!!!!!!!!!!!!

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Giga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mravak ajde nek bude pozitivian ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Giga jako mi je zao za mrvice, a ova mala je borac, ova ce uspjeti! Saljem ti milijon vibrica za sutra!!! Mravak i loks, po meni nemate briga, uzorak VM obradjuje se drukcije i to rucno. Nema masinka za s-gram veze s tim. Osim ako VM nisu kao moj pokupili bestiju,pa trebaju donijeti cisti nalaz. Cranky da li si ti ista predlagala u vezi protokola? Ili je to dr odredio? I kako si pitala da ti je protokol tako lijepo objasnjen?

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Nisam ja nista predlagala za protokol, ovo mi je prvi IVF, nemam ja pojma o tome.
    A ovo što sam napisala sam prepisala s "nalaza" koji sam dobila od dr-a, ništa mi posebno nije objašnjavao.

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Sumskovoce nemam ti pojma nista, odmaram do kraja 8 mjeseca, onda ću se zamarat s tim pitanjima.

Mravak jaaaaviii seee ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~

Giga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •