Citiraj tina55 prvotno napisa Vidi poruku
tako i mi dojimo u mei taiju, moraš se dobro zagledat da uopće skužiš, a super nam je što smo uz to mobilne
To bi mom sinu garant bio san snova! I još po mogućnosti da dignem ruku negdje u zrak pa da može fino gledati što se okolo događa dok cica... ajmeee! No, za sad stojećki cicamo samo kod kuće. Bože, kad se sjetim da prvih mjesec-dva nisam uopće mogla skontati kako se doji da ti je dijete vodoravno u naručju... a gle nas sad!

Nego, što se tiče toga koliko tko vidi dok se doji... ja sam se toliko ispraksirala da izvadim malne samo koliko mu treba da papne, koža okolo se ni ne vidi, tako da stvarno možeš misliti da dijete spava okrenuto prema meni. Mislim da sam to negdje i spominjala, nosim potkošulje u boji majice koje imam na sebi, dignem majicu spustim potkošulju, otkopčam grudnjak (ne nužno tim redom hehe) i kako mi se nigdje ne vidi koža stomaka ili leđa, teško možeš i skužiti što se događa... Ovo što pišete za ove druge dvije mame baš je neukusno i zlobno. Možda su ljubomorne? Zavidne? I da to kaže bilo tko drugi osim samih majki još bih i našla neko "razumijevanje", ali da to od druge mame čuješ, ajme!