Pokazuje rezultate 1 do 44 od 44

Tema: Beta!?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Tally, nažalost kad beta padne, nema baš nade da će se trudnoća održati. Najčešće spontanim sve ode, no bilo bi dobro vaditi betu sve dok ne padne ispod 10 i za dva-tri tjedna otići na UZ. Meni je npr. beta pala na 24, nakon tjedan dana sam je vadila ponovno da vidim da je na nuli (i imala pristojno krvarenje 4-5 dana, i poprilične bolove), kad ono beta opet skočila - na 76. Sada čekam ponedjeljak i ponovno vađenje.
    Žao mi je što je tako završilo kod tebe.

tally avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj vikki prvotno napisa Vidi poruku
    Tally, nažalost kad beta padne, nema baš nade da će se trudnoća održati. Najčešće spontanim sve ode, no bilo bi dobro vaditi betu sve dok ne padne ispod 10 i za dva-tri tjedna otići na UZ. Meni je npr. beta pala na 24, nakon tjedan dana sam je vadila ponovno da vidim da je na nuli (i imala pristojno krvarenje 4-5 dana, i poprilične bolove), kad ono beta opet skočila - na 76. Sada čekam ponedjeljak i ponovno vađenje.
    Žao mi je što je tako završilo kod tebe.
    bok Vikky, ja nisam ni mislila da ima nade, al me mući to krvarenje. Mislim da cu ipak otić na uzv, da vidim stanje, jer mi već dugo ovo traje. Ajde javi sto je bilo na kraju s tvojom betom, to mi je baš čudno! Ps. Jeli tei prva beta bila ok? Koji dan ciklusa je počela padati? Nadam se da ti je pogrešan nalaz, taj od 24 Sretno sutra!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •