mi smo imali gumenu narukvicu (u boji kao one fensi šmensi što su se nosile - sa oznakom podupirem to i to)
uglavnom , imala je neki isto tako gumeni dđepić napunjem citronelom valjda - i sva miriši na citronelu ali je fora kako taj miris hlapi tako ti bušiš rupice na narukvici i opušta se još 'toga'
beba je bila premala za to pa sam je ja nosila i dovoljno nas je štitila! po noći bi je stavila iznad krevetića (objesila na mobil) i dovolno je štitila a u šetnji sam je znala štipaljkom zakačiti na kolica - ma odlična stvar!
ove godine je još nismo nabavili i već smo obje izbodene - nas komarci vole i dobra smo zaštita za okolinu!![]()
Anemona - ako nema narukvica ili spreja furaj nećaka za zaštitu - šala naravno!
mene izbodu full a sestru ni ne pogledaju! e tako mi je sad i kćer - povukla na mene!
prije trudnoće sam čak pila neke tabletice protiv alergije - pa su me i dalje pikali ali nije svrbilo![]()
sada se nakon uboda mažem elocom kremom (kortikosteroid - nije za preporučiti čak me i teta u apoteci oprala da je opasan -ali meni samo to pomaže) bebu macnem sudokremom - glavno da ne češka!

Odgovori s citatom