Pokazuje rezultate 1 do 50 od 114

Tema: kako oblačite bebe?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

mame puzača, da li su vaše bebe u dugim hlačicama? moram priznati da ela je, jer mi je žao čuti onaj zvuk kako vuče nogice po parketu, a po dvorištu mi se čni da bi se stvarno mogla izgrebati.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj mamitzi prvotno napisa Vidi poruku
    mame puzača, da li su vaše bebe u dugim hlačicama? moram priznati da ela je, jer mi je žao čuti onaj zvuk kako vuče nogice po parketu, a po dvorištu mi se čni da bi se stvarno mogla izgrebati.
    Ja sam te godine malom kupila kratke hlače veče 2 broja, tako da su pokrivale koljena. Imao ih je desetak i kompletno sve imaju podrapana koljena.

sandra-zvrk avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj mamitzi prvotno napisa Vidi poruku
    Obavezno joj obučem hlačice jer je i meni strašno slušati kako grebe s koljenima, a da ne velim da joj znaju biti jako crvena. Baš sam jučer sašila 4 nove hlačice od mojih majica, pa ima lagane pamučne , a štite joj koljena.
    Sad još neke pamučne šlapice da ne drapa nokte na nogama i spremni smo za ljeto.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •